Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

trouwpak trends

Trouwpak trends die bij jou past

Oké, beste mannen, laten we de nieuwste trends in trouwpakken voor bruidegoms opsplitsen, net zoals een man zou doen. We hebben drie belangrijke trends om te bespreken, dus laten we er meteen in duiken!

Moodboard trouwpak

Trend 1: Pastelkleuren

Heren, het is tijd om wat kleur in je trouwkleding te stoppen! Pasteltinten staan centraal in de wereld van trouwpakken. Zachte tinten als lichtblauw, vergrijsd roze, lavendel en mintgroen stelen de show. Deze kleuren voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan jouw outfit met behoud van een frisse en moderne uitstraling. Wees dus niet bang om afstand te nemen van traditioneel zwart of marine en te experimenteren met pasteltinten voor een smart en unieke uitstraling.

Trouwpak trends

Trend 2: Peaky Blinder Style

Geïnspireerd door de populaire tv-serie Peaky Blinders, brengt deze trend een vleugje vintage charme naar de moderne bruidegom. Stel je haarscherp kleermakerswerk, driedelige pakken en klassieke accessoires zoals platte petten en zakhorloges voor. De Peaky Blinder-stijl kanaliseert de tijdloze elegantie van de jaren ‘20 met zijn broeken met hoge taille, vesten en getextureerde stoffen zoals tweed of visgraat. Het is een trend die zelfvertrouwen, mannelijkheid en een vleugje ouderwetse charme uitstraalt.

Ben jij gek op de Peaky Blinders Style? Lees dan dit blog verder!

peaky blinders logo
peaky blinders trouwpak

Trend 3: Duurzame materialen

Deze trend draait om het omarmen van milieuvriendelijke keuzes als het gaat om de stof van je trouwpak. We zien een toename van kostuums gemaakt van duurzame materialen zoals wol, linnen, katoen en andere natuurlijke vezels. Deze materialen zien er niet alleen geweldig uit, maar hebben ook een minimale impact op het milieu. Je vindt er pakken gemaakt van biologisch katoen, hennepmengsels en zelfs gerecyclede stoffen. Het is een fantastische manier om een stijlvol statement te maken terwijl je je bewust bent van onze planeet.

trouwpak trends linnen

                 Linnen

                 Katoen

trouwpak trends

                  Linnen

Onthoud, mannen, deze trends gaan allemaal over persoonlijke expressie en het maken van een statement op je grote dag. Of je nu kiest voor duurzame materialen, pastelkleuren omarmt of voluit gaat voor Peaky Blinders, de sleutel is om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen in je trouwpak. Dus, ga je gang en rock je trouwdag in stijl, en moge je pak je unieke persoonlijkheid en smaak weerspiegelen. Prosit!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!