Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Deitmers Mannenmode Trouwpak WeddingFair

De mooiste kleur van het trouwpak voor het bruidspaar

Bruidegoms zijn tegenwoordig net zo dol op hun trouwdag als de bruid. Ze willen er net zo goed uitzien als de bruid waardoor velen afzien ​​van de traditionele zwarte of grijze smoking. Het dragen van een goed op maat gemaakt, kleurrijk, pak is een manier voor een aanstaande echtgenoot om zijn persoonlijkheid te uiten via zijn stijl op de grote dag. De sleutel om deze look vlekkeloos uit te voeren, is ervoor te zorgen dat zijn trouwpak en jouw jurk in balans zijn en elkaar versterken. Hier hebben we deskundige tips voor de kleur van trouwpak. Zodat jullie perfect op elkaar zijn afgestemd en een geheel vormen met de stijl van de bruiloft.

Er zijn in feite veel manieren om de kleur van het trouwpak op te nemen in het ensemble van bruidegoms die passen bij het gevoel voor stijl en voorkeuren van verschillende paren. En om ze beter te begrijpen, hebben we experts ingeschakeld om te helpen. Of je nu van plan bent een opvallend roze pak te dragen of een smaragdgroene stropdas, er zijn talloze manieren om bij het thema van je bruiloft te passen, zowel subtiel als gedurfd.

De kleur van het trouwpak: BLAUW

Van een zachte luchttint tot marineblauw, een blauw bruidegomspak is net zo klassiek als de standaard zwarte smoking, maar met een beetje meer persoonlijkheid. Deze traditionele tint is een favoriet omdat het de knappe bruidegom in de schijnwerpers zet, terwijl de bruid kan schitteren in haar adembenemende jurk.

Als je een jurk met veel details draagt, wil je dat je bruidegom iets gestroomlijnd en fris draagt, zodat het niet met je look gaat concurreren. In combinatie met een dramatische baljurk van tule, complimenteert een blauw pak galant de grillige kant van de jurk. De look van deze klassieke bruidegom is zeer koninklijk en balanceert de luchtigheid van een volumineuze baljurk, waardoor de bruid de ster is.

kleur van het trouwpak weddingfair
Galia Lahav Prinsessejurk

De kleur van het trouwpak: GROEN

Een ander stijlvol alternatief voor de zwarte smoking is een groen pak. Deze juweelkleurige tint past heel goed bij ivoorkleurige en champagnekleurige trouwjurken. Een pak in elke groentint staat elegant naast een jurk met een crèmekleurige of nude voering. Het is niet zo hard als zwart en geeft nadruk aan de zachte tint van de jurk. Deze keurige, maar bijzondere kleur van het trouwpak past prachtig bij een ivoorkleurige trompetjurk van geborduurd tule en doorschijnende zijpanden.

KLEUR VAN HET TROUWPAK WEDDINGFAIR
ÉLYSÉE ALESSIA

De kleur van het trouwpak: ROOD en BORDEAUX

Pakken voor bruidegoms in warme tinten rood en bordeaux passen goed bij bruidsjurken in roze tinten. Een rood gekleurd pak zal de glanzende blush voering of overlay in een bruidsjurk naar voren halen. Jij en je bruidegom zullen een heel romantisch paar met hem vormen in zijn onstuimige pak en jij in de blush-en-nude, tule A-lijn jurk met een zachte glans en geborduurde versiering van glaskralen.

kleur van het trouwpak weddingfair
Blush

De kleur van het trouwpak: GEEL en OKER

Als je een helderwitte jurk draagt ​​​​en je bruidegom gaat voor een geel pak, stuur hem dan naar een gouden tint zoals oker, mosterd of diep beige. Een pak in een gele tint dat is dat ook romig kan je witte jurk er groezelig uit laten zien. De look van een eigentijdse bruidegom verdient het om te worden gecombineerd met een even moderne trouwjurk als een baljurk met een hemels geborduurd ontwerp met zilveren kristallen en kralen.

 Als je meer een boho-bruid bent, ziet een lichtgeel of linnen pak er moeiteloos chic uit naast een bohemien-geïnspireerde jurk kanten zeemeermin jurk met dramatische vleugelmouwen. Houd de look van je bruidegom eenvoudig, maar toch speels en interessant met een subtiele tint van geel.

kleur van het trouwpak weddingfair
Willowby by Watters

De kleur van het trouwpak: PINK en PAARS

Een favoriete look voor veel fashion-forward bruidegoms, een roze of paars pak complimenteert altijd een delicate blush of crèmekleurige bruidsjurk. Match met je bruidegom door een zachte blush te dragen of crème omzoomde jurk om zijn gekleurde pak zijn eigen moment te geven. Een bruidsjurk met een zacht gekleurd voering in plaats van een volledige blush-jurk ziet er het beste uit, anders is het te roze in je overall trouwdag look.

Een jurk met een voering die twee tinten lichter is dan het pak van je bruidegom kan perfect samensmelten. Je jurk moet ook zonder appliqué, patroon of kant zijn, zodat je bijpassende look is niet te meisjesachtig, maar meer verfijnd als een etherische, tule-en-organza A-lijn jurk met een corset lijfje en dij-hoge split.

kleur van het trouwpak weddingfair
Aire Barcelona
kleur van het trouwpak weddingfair
Dress Dakar

De kleur van het trouwpak: PATROON

Zelfs als je bruidegom kiest voor een gedurfd pak met patroon, kun je nog steeds een jurk kiezen die eruit springt. Speel met het silhouet van je jurk door een stijl met dimensie )extra laag’ of een speelse snit te kiezen. Maar ga voor een wittere tint en houd deze zonder ingewikkelde applicaties, 3D-versieringen of patronen. Op deze manier is er niets dat concurreert met het patroon van het pak van je bruidegom. Wees helemaal eigenaar van je look in de jurk met lovertjes en een sexy corset lijfje en glamoureuze silhouet.

kleur van het trouwpak weddingfair
Eddy K Fit-n-flare Mia

Zodra je besluit om accentkleuren aan te brengen, bepaal je op basis van jouw voorkeur hoeveel of hoe weinig je wilt opnemen. WeddingFair suggereert een handige manier om het te visualiseren: “Als je zou uitzoomen en naar je huwelijksfeest en bruiloftssetting als geheel zou kijken, zou alles eruit moeten zien alsof het bij elkaar hoort en een naadloos onderdeel is van een groter wandtapijt.”

Styling moet harmonie creëren, kleuren in bruiloften brengen die complementair zijn in plaats van precies bij elkaar te passen. Dit lijkt altijd eleganter, organischer en natuurlijker.

TIP

weddingfair trouwbeurzen logo

Meer over de perfecte combi van trouwpak en trouwjurk en trouwstijl:
Het matchen van het trouwpak

Combineren van het trouwpak met de stijl van de bruiloft en de trouwjurk
Combineren van het trouwpak

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!