Foto van Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

matchen van het trouwpak weddingfair

Het matchen van het trouwpak met de trouwjurk en trouwstijl

Het matchen van het trouwpak met de trouwjurk en de stijl van de bruiloft in het algemeen maakt een wereld van verschil. We zouden liegen als we zouden zeggen dat de mooiste bruiloften die we zien, geen serieuze intentie hadden op de modeafdeling. En het is een van de details die koppels vaak over het hoofd zien. Maar nu je hier zit te lezen, weten we dat jij niet dezelfde fout zult maken! En met deze voorbeelden uit het echte leven, kunnen we jou verzekeren dat jullie trouwfoto’s “da bomb.com” zullen zijn.

matchen van het trouwpak weddingfair

Voor het matchen van het trouwpak met de trouwjurk en de trouwstijl hebben we een effectieve en eenvoudige tip. Je wilt graag dat de outfits bij elkaar passen maar je wilt eveneens hoe dan ook voorkomen dat je al voor de bruiloft van elkaar weet hoe je eruit gaat zien.  Voor deze terechte vraag van brides-to-be en de aanstaande bruidegom heeft WeddingFair een oplossing verzonnen.

Zij wil voor de first look scoren met een blij verraste en misschien ook emotionele aanstaande. Maar hij wil ook dat zijn aanstaande vrouw stijl achterover slaat wanneer ze hém voor het eerst ziet. Kortom het matchen van het trouwpak met de trouwjurk is een vraag die bruidsparen bezig houdt en het antwoord is waarschijnlijker simpeler dan je ooit had kunnen verzinnen.

TOP SECRET

⬇️

Wij verklappen onze tip voor het matchen van het trouwpak

Download deze ⬇️ afbeelding, maak een printje, vul het in, doe er een plaatje van de jurk en een stukje stof bij, als je dat kunt bemachtigen. Met een envelopje eromheen geef je dat aan je lief. Je verraadt helemaal niets terwijl de adviseur in de winkel of het atelier precies weet welke adviezen hij wél en niet kan geven aan de bruidegom. Kijk nog even op deze blogs waarom een jullie trouwstijl en een themakleur en/of de kleur van jouw outfit belangrijk zijn.

Zo ga je als een  ❤️  Echt Paar Samen Shinen  💙  op de bruiloft!

⬇️

matchen van het trouwpak weddingfair
matchen van het trouwpak weddingfair
Wilvorst

Meer over het combineren van het trouwpak op de bruiloft:
De mooiste kleur van het trouwpak

Combineren van het trouwpak met de stijl van de bruiloft en de trouwjurk:
Combineren van het trouwpak

 

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!