Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Combineren van het trouwpak en de trouwjurk in dezelfde stijl

Het combineren van jouw trouwpak met de jurk van de bruid is meestal een onderbelicht onderwerp. Vaak staan bruidsparen er niet bij stil dat dit een grote rol kan spelen op jullie belangrijkste, maar ook eerste dag, als getrouwd liefdespaar. Denk je dat je het perfecte trouwpak voor je bruiloft hebt gekozen? Meestal zou de bruidegom genoegen hebben genomen met een tweedelig pak in donkere, veilige kleuren. Maar wie het matchen van het trouwpak serieus neemt zorgt ervoor dat jullie Samen Stralen op de bruiloft.

Bohemian Bruiloft

Bohemian bruiloften hebben de reputatie origineel te zijn. De mogelijkheden zijn serieus eindeloos. En net zoals de decoropties zonder grenzen bestaan, zo ook de modemogelijkheden!

We kunnen wel of niet een zwak hebben voor een donkergroen pak wat betreft bohemien bruiloften. Ook al zijn ze iets onverwachter dan een blauw of grijs pak, eerlijk gezegd beschouwen we jagersgroene pakken als een nieuwe neutrale kleur! Combineer het met een lange stropdas, vlinderdas of bolo-tie, leren veterstrop met sluitgesp, … accessoires maken de look alleen maar unieker.

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Moderne Bruiloft

Je kunt niet fout gaan met een blauw pak, offffff vrijwel nooit. Onze favoriete tinten zijn kobaltblauw of een tint die iets donkerder is dan kobalt, omdat ze goed werken op veel verschillende locaties. Hier heeft de bruidegom een ​​gebloemde stropdas aan het pak toegevoegd, want hé, het is altijd leuk om een ​​accessoire met patroon mee te nemen dat past bij de stijl van je bruiloftsdecor!

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Strand Bruiloft

Oké dan. We realiseren ons dat een “bruin” pak tegenwoordig gebruikelijk is voor een strandhuwelijk. En daar is ongetwijfeld een reden voor.  Denk daarbij aan de kleuren van stranden die variëren van wit, naar geel en via oker naar lichtbruin. Ze zien er altijd goed uit! In dit voorbeeld was het kleurenschema voor de bruiloft warme, neutrale tinten, dus de bruidegom voegde een bordeauxrode vlinderdas toe om de algehele look wat meer pit te geven. Er is zoveel om van te houden aan een black tie-look op het strand vanwege het hoge contrast en de verfijnde sfeer die het met zich meebrengt. En dit is bewijsstuk A!

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Combineren van het trouwpak met de trouwjurk

Welk pak past het beste bij de trouwjurk die je hebt gekozen check je op de pagina:
Kleur van het trouwpak bij de trouwjurk

Hoe koop je een trouwpak dat perfect matched met de trouwjurk zónder dat je het van elkaar weet:
Matchen van het trouwpak

Elegante Bruiloft 

De term “verfijnde bruiloften” doet ons vaak denken aan black tie en James Bond, daarom tonen we je een witte smoking met een zwarte revers die perfect wordt aangevuld door deze elegante locatie. Voor deze stijl is een zwarte vlinderdas waarschijnlijk je ideale halsband, naast schoenen van lakleer. De complete smokingcombo en 007 goedgekeurd!

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Veelzijdige bruiloft

Lichte pakkleuren werken vaak het beste voor veelzijdige, onvoorspelbare bruiloftsontwerpen, vooral wanneer de jurk een kanten korsetlijfje heeft zoals dit. Om nog maar te zwijgen, de poederachtige tint in het pak van de bruidegom is een prachtig paar met de pastelkleuren in het hele bruidsboeket. Zachtere kleuren voor herenkleding houden de sfeer licht en leuk en een klein verhalenboek vertelt uw gasten dat uw bruiloft ontspannen, creatief en authentiek zal zijn.

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Tropical bruiloft

Ben je blij dat tropische bruiloften een grote zonnekracht hebben? Wij wel! Voor ons is de uitstraling van tropische bruiloften helder. Wuivende palmbomen, exotische cocktails, intens kleurrijk onder water wereld; kortom ontspanning die bruist van het leven waardoor je ’s avonds letterlijk onderduikt in dromenland. Het is dus geen wonder dat we de laatste tijd gedurfde, zelfverzekerde kleuren in de bruidegommode zien die bij de stemming passen.  Gebruik de kleur van de mood en intensiveer ze met jouw kleur van het pak. Meer tropical-colour inspiratie 

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Speelse bruiloft

Stellen die houden van kleur, lachen en gekke coole ervaringen zullen waarschijnlijk belanden op een bruiloftsstijl in de buurt van de coördinaten van Playful Paradise en Kitschy Korner. Het is dus geen wonder dat we vaak onconventionele kleurenpaletten, patronen en ontwerpdetails zien vertalen van het decor naar de bloemen naar de mode-elementen zelf. Hier zetten we de schijnwerpers op het stoffige roze roze pak dat de huwelijkswereld stormenderhand heeft veroverd. Mijn, houden we van dit vertrouwen. Een mix en match combinatie voor de jas en broek is ook een geweldig idee voor een speels bruiloftsthema.

combineren van hetb trouwpak weddingfair

Zie je? Bruidegomkleding matchen met je trouwstijl voelde nog nooit zo eenvoudig! We hopen dat dit overzicht je veel nuttige inspiratie voor de stijl van de bruidegom heeft gegeven.

Als je het pak na de bruiloft weer wilt dragen voor werk en andere formele gelegenheden is dat makkelijk te realiseren. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar stijlvolle accessoires en een saai pak kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een kunstwerk! Van kleurrijke stropdassen en vlinderdassen, pochets met patroon tot grappige accessoires zoals manchetknopen en dasspelden. Daardoor kan de stoere bruidegom zeker in de schijnwerpers staan ​​en tegelijkertijd de jurk van de bruid naar een hoger plan liften. Waar moet je op letten bij het combineren van jouw trouwpak met de jurk van de bruid en het thema van de trouwdag.

combineren van hetb trouwpak weddingfair
Asdrubal luna

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!