Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

9 geweldige best man looks

9 geweldige best man looks!

Omdat niet iedereen kiest voor een smoking, formeel jacquet of 3-delig donkerblauw

Tuurlijk, zwarte pakken zijn een klassieker als het gaat om het kostuum voor een best man, maar het is wel jouw trouwdag! Waarom niet iets kiezen wat jullie persoonlijkheden uitstraalt? Van chique witte pakken tot meer kleurrijke plaatjes. Wij hebben negen stijlen verzameld voor jouw getuigen, stijlen die jij en jouw vrienden met trots zullen dragen.

Verschillende tinten

Creëer een eenheid met de bruidsmeisjes door dezelfde kleur te gebruiken. Wil je creatiever zijn? Laat ieder man zijn eigen tint van de desbetreffende kleur dragen!

Vrije keuze

Aan het eind van de dag, maakt het niet uit als jullie niet matchen. Sommige mannen gaan voor een gilet met een stropdas, terwijl andere weer voor bretels met een vlinderdas gaan. Waar het om gaat is: laat je mannen zelf kiezen wat voor hen het best werkt (binnen jouw richtlijnen natuurlijk). In het onderstaande voorbeeld zijn de overhemden wel allemaal van dezelfde kleur bijvoorbeeld.

Pastel tinten

Alleen echte mannen kunnen pastelkleurig stropdassen aan, toch? De lichte kleuren passen goed bij een lente of zomerbruiloft. Van paars via lila naar blauw, maak je keuze en ga ervoor! Elke man trekt zijn eigen plan; maar wel allemaal in matching kleuren.

best man look 3

Gewoon jeans

Deze stijl heeft inmiddels zijn eigen naam gevonden: dressual. Casual vrijetijdskleding die wordt gepimpt met colberts en eventueel zelfs feestelijke vlinderstrikken. Normaal gesproken gaan jeans en bruiloften niet samen. Maar ja, sommige mannen kunnen niet zonder….! Gecombineerd met een net jasje, overhemd en stropdas ziet het er “aangekleed” uit

Best man look 4

Mooi en neutraal

Kies voor een meer neutraal kleurenpalet, ga voor kaki en complimenteer jouw look met een licht gekleurde stropdas. Jouw vrienden dragen allemaal dezelfde stropdas in eenzelfde kleur. De bruidegom onderscheidt zich met een eigen kleur. Deze look past perfect bij een rustieke bruiloft.

Ontspan!

Kies je toch liever voor geen stropdas? Dat kan, knoop een of twee knoopjes los van je overhemd en je voelt je gelijk vrijer. Moderegels zijn bedoeld om overtreden te worden toch? Een vrolijke corsage geeft ze net even dat feestelijke extraatje.

best man look 6

Hippe bretels

Als je geïnspireerd wilt worden door mode van de voorgaande decennia, zoek niet verder. Voeg bretels toe aan de look van je getuigen-vrienden, ideaal voor een vintagebruiloft!

Best man look bretels

Zo wit als sneeuw!

Hoe gedurfd is het om in het wit te gaan. Compleet het tegenovergestelde van het traditionele en je ziet er cool uit in witte linnen pakken. Dit is vooral mooi voor zomerse bruiloften op het strand.

best man look 8

Ga voor grijs!

Niemand heeft gezegd dat zwart de officiële kleur is voor de best man. Doe eens gek en ga voor grijs. Voor de meer casual look heeft de bruidegom hieronder een 3-delig pak aan. De getuigen dragen hetzelfde maar dan zonder colbert. Ook de kleuren en de mini-corsage zijn hetzelfde. Om de stoere mannelijkheid te benadrukken gaan we op de foto mét de zonnebril…… 

outfit voor bruidegom

Veel meer tips voor de bruidegom op Pinterest;  lees meer >>>

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!