Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Bruidskapsels voor bruiden met kort en middellang haar

Bruidskapsels

Stel, je gaat trouwen en je hebt geen lang haar. Waar vind je dan een bruidskapsel voor kort haar? Wij hebben een informatieve pagina voor jou gemaakt en we hopen dat er veel inspiratie vind: Bruidskapsels voor kort haar.
Bruiden met lange lokken kunnen hun geluk niet op wanneer ze op zoek zijn naar inspiratie voor hun bruidskapsel. Het internet staat er vol mee! Als je kort(er) haar hebt als bruid is het wellicht wat lastiger om de inspiratie voor het perfecte bruidskapsel te vinden. De lange krullen, vlechten en ingewikkelde up-do’s vallen immers al af, tenzij je extensions in je haar laat zetten, natuurlijk.

Niet getreurd! Als vrouw met korte lokken kun je ook met een magisch mooi kapsel op je bruiloft verschijnen. Duh! J Om je een dosis inspiratie te geven, heeft WeddingFair een boel inspiratie voor je opgezocht. Ja, inclusief romantische krullen en vlechtwerk!

Meer beautytips voor de bruid

Een vintage look

Een vintage look staat geweldig bij bruiden met een kort kapsel! Als je een pixie cut hebt, kun je je bruidskapsel voor kort haar wedding- en vintage proof maken door een mooi accessoire in je haar te dragen, zoals die in de meest linkse foto, van Debbie Carlisle Als je wat langer haar hebt, tot je schouder, dan kun je je lokken strak krullen en daarna vast zetten met bobby pins, voor een super vintage look. Classy!

Bohemian vibes!

De bohemian look alleen voor vrouwen met lange haren? No way. Als je een kort kapsel hebt, variërend van een pixie cut tot schouderlengte, dan kun jij ook makkelijk een boho look rocken! Draag bijvoorbeeld een paar bloemen of een bloemenkrans in je korte kapsel, of maak losse krullen in je wat langere lokken. Je kunt zelfs het bovenste deel van je haar invlechten. Bloemen erbij en klaar en je! Ben je op zoek naar meer inspiratie voor de perfecte bohemian bruiloft? In dit artikel lees je alles over een bohemian bruiloft thema.

Korte bruidskapsel

Make some braids!

Ja, ook korte kapsels kun je vlechten! Zoals je hierboven in de meest linkse foto kunt zien, kun je korte lokken makkelijk invlechten. Kans is dan wel dat er wat plukjes uit springen, maar dat geeft het geheel enkel een wat nonchalantere look, wat hartstikke leuk kan staan!
Hoe langer je haren zijn, hoe makkelijker het om vlechten in je haar te maken. Met haar tot je schouder, kun je makkelijk een deel van je haar (laten) invlechten of zelfs een crown braid kapsel (laten) maken. Je kapsel kun je opvrolijken met een sierlijke clip, bloemen, of je kunt de rest van je haar krullen.

Maak gebruik van opvallende accesoires

Heb je helemaal geen zin om je haren te krullen of te vlechten? Dan kun je ook gebruik maken van opvallende, maar chique accessoires, zoals grote haarbanden, spelden of kettinkjes voor in je haar. Het geeft je een mooie look en is onwijs wedding proof. Bovendien zijn dit soort accessoires in allerlei soorten en maten te vinden, dus je vindt geheid iets wat bij je past!

…Of houd het klein

Houd je niet zo van opvallende accessoires? Dan kun je het ook gewoon simpel en klein houden. Denk aan subtiele haarbanden, minimalistische haarspelden, pareltjes of steentjes die je vast zet in je haar. Of een kleine tiara. Dit staat super mooi en elegant!

De klassieke up-do voor kort haar

Als je haar kort is, maar nét lang genoeg, kun je je haar ook opsteken. Door je lokken te krullen en daarna in te draaien en vast te zetten, creëer je de illusie van een low bun. Maak het af met mooie accessoires.
Als je iemand bent met bovenop wat langer haar dan onder, kun je dit haar ook krullen en vast zetten, zo krijg je veel volume bovenop, wat je kunt opleuken met een mooie haarclip of een haarband.

Gebruik andere accessoires

Hét voordeel van het hebben van kort haar? De oorbellen die je draagt zijn extra goed zichtbaar! Maak hier gebruik van op je bruiloft! Kies een paar mooie oorbellen uit en draag deze. Wat je ook besluit te doen met je haar, de oorbellen zullen je gezicht prachtig complimenteren!

Wij hopen dat we je genoeg inspiratie hebben gegeven om jouw perfecte bruidskapsel  na te (laten) maken. Welk kapsel vind jij het mooist?

Ben je juist op zoek naar bruidskapsels voor vrouwen met lang haar? Klik dan hier

Fotomateriaal van:

Debbie carlisle 

The right hairstyles

Pophaircuts

Weddingwire

Pinterest

Ver after guide

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!