Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

De make-up trends voor bruiden van 2022!

De make-up trends van 2022 voor bruiden!

Zoals veel aspecten van huwelijksplanning, kan het selecteren van bruid make-up look  een leuke gelegenheid zijn om een vleugje van je persoonlijke stijl op te nemen. Je wilt op je bruiloft stralen met een prachtige make-up look die helemaal bij jou past! Om wat inspiratie op te doen is het goed om even je huiswerk te maken over de grootste bruiloft make-up trends die wij verwachten voor 2022!

Van gedurfde lippen tot trendy metallics tot gedefinieerde wenkbrauwen, in 2022 verwachten wij prachtige full face make up looks terwijl je nog steeds je natuurlijke schoonheid de show laat stelen! We hebben de opvallende make-uptrends voor bruiloften van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Meer beautytips voor de bruid

No make-up, make- up look!

Sinds de pandemie toesloeg, gingen veel mensen voor langere tijd make-upvrij en voor sommige was dit het langste stuk dat ze make-upvrij door het leven gingen sinds de dag dat ze make-up begonnen te dragen. Er was tenslotte niet al te veel reden om full glam te gaan. Veel mensen hebben tijdens de pandemie hun natuurlijke schoonheid omarmd en  zijn aan zichzelf gewend geraakt zonder een full face make-up look.

Hierdoor zien we steeds meer bruiden dan ooit tevoren een meer natuurlijke en verbeterde make up dragen op the big day. We zien veel matte nude kleuren op de ogen, met mooie geaccentueerde junkbeenderen, opgeborstelde wenkbrauwen, een zachte blush op de wangen, natuurlijke wimperextentions en een nude kleur op de lippen.

make up trends 2022

Fox eyes

Wie heeft er nog niet van gehoord? The Fox Eyes,  Tik-Tok staat vol met tutorials van deze prachtige oogschaduwlook! We zien een natuurlijke basis make-up met extra focus op een stralende ook make up look.

Fox eyes worden gecreeërd door de zijkant van je oog schuin met tape af te plakken om vervolgens de oogschaduw goed uit te blenden. Na het aanbrengen van de oog make-up worden er lange wimperstukjes aan het einde van de ogen geplakt. Hierdoor creeërd deze combinatie een liftend effect’; Fox Eyes

Hieronder hebben wij The Bridal Makeup Tutorial van PAINTEDBYSPENCER toegevoegd, in deze tutorial zie je hoe de make-up artist de bruid opmaakt met een natuurlijke basislook en de look afmaakt mooie natuurlijke Fox Eyes!

Glow you're skin!

De afgelopen jaren zagen we vooral de matte skin finish trend veel voorbij komen. Matte poeders, matterende sprays en ga zo maar door! De laatste tijd zien we steeds vaker dat make-up artists gaan voor een meer ‘Glowy’ skin. Dit zorgt ervoor dat de huid en de make-up er gezond en stralend uitzien, maar dit moet wel met de juiste producten worden gedaan. Teveel glow kan er voor zorgen dat je huid er vettig uitziet en dit wil je natuurlijk absoluut niet! Zorg er daarom voor dat je altijd een licht matterende poeder bij je hebt, zo blijft je huid shinen zonder dat het er vettig uitziet! Bekijk hier hoe je deze prachtige look van Charlotte Tilbury kunt maken!

Volle wimpers met een nude oogschaduwlook

De nadruk op schoonheid voor een bruid van 2022 draait allemaal om het naar voren brengen van haar natuurlijke schoonheid. In plaats van de donkere, rokerige dramatische ogen, gaan bruiden voor een zachtere nude oogschaduwbasis. De wimpers zijn niet overdreven dramatisch, maar zeker meer een vollere wimper om het oog te complimenteren.

Natuurlijke wenkbrauwen

Wenkbrauwen…. De afgelopen jaren zijn we plat gegooid op social-media met wenkbrauw tutorials. De wenkbrauw trends veranderde ieder jaar een beetje, eerst waren het bredere wenkbrauwen naar steeds breder en strakker het kon niet gek genoeg. We zien nu langzamerhand steeds meer mensen gaan voor een natuurlijke maar volle wenkbrauw look en we love it! Hierdoor ligt het accent niet alleen op de wenkbrauwen maar krijgt de hele look een glow-up!

 

Blush it up!

Blush maakt een comeback! De afgelopen jaren zijn veel mensen van de blush afgestapt, maar we zien dat blush een comeback maakt en wij denken dat de blush onderdeel is van de grootste make-up trends van 2022! We zien vooral dat er veel word gekozen voor een neutrale blush om de contouren net wat meer aan te zetten!

make-up trends 2022
make-up trends voor bruiden 2022

Nude lips

We zien het al een tijd voorbij komen maar we mogen deze trend niet vergeten te benoemen onder de bruiden! De nude lipkleuren! de naam zegt het al, een aanwezige maar neutrale kleur om net die extra finishing touch te geven aan de bruidsmake-up look! Wij verwachten dat deze trend dit jaar zeker weer terug komt! Ga bijvoorbeeld voor een make-up look met peach kleurige fox eyes in combinatie met een mooie shiney nude lip! 

make-up trends 2022

Dit waren de make-up trends voor 2022 die wij veel bij bruiden verwachten te gaan zien! We kunnen niet wachten om de aanstaande bruiden te zien stralen in deze prachtige make-up trends!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!