jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bruidsnagels vorm tips voor bruiden weddingfair

Wat wordt de vorm van jouw bruidsnagels?

Voor dat je gaat nadenken over de nailart van je bruidsnagels moet je eerst gaan nadenken over de vorm van je bruidsnagels.

Ooit waren de enige nagelvormen waaruit we moesten kiezen voornamelijk vierkante of ovale nagels. Hoewel deze twee klassieke nagelvormen nooit uit de mode zullen raken, zijn nagelvormen geëvolueerd en bieden ze nieuwe creatieve opties voor je nagelstijl. Het is de nagelvorm waardoor jouw manicure opvalt!

Square Nails: Rechthoekige bruidsnagels

Je nagelvorm zegt veel over je persoonlijke stijl. Het kiezen van de juiste nagelvorm die bij je persoonlijkheid en stijl past, is eenvoudig met een beetje hulp van WeddingFair. Vierkante nagels raken nooit uit de mode en heeft een strakke, klassieke look, perfect voor korte of middellange nagels.

Oval Nails: Ovale vorm van bruidsnagels

Als je op zoek bent naar een iets zachtere look, dan is een ovale nagelvorm misschien wel de perfecte look voor jou. De ovale nagelvorm heeft een natuurlijke nagelvorm met zachte gevijlde randen en afgeronde hoeken. Deze nagelvorm is flatteus en extreem veelzijdig.

Squoval Nails: Rechthoekig met afgeronde hoeken

Help! Je kan niet kiezen tussen vierkant en ovaal als vorm van bruidsnagels! Nu hoeft dat niet… De Squoval nagelvorm combineert het beste van twee werelden. De rechte rand van een Square nagelvorm gecombineerd met het afgeronde uiteinde van een Oval. Squoval nagels zijn geweldig voor kortere bruidsnagels.

Almond Nails: Amandel vormige bruidsnagels

Op zoek naar een nieuwere nagelvorm die een uitstekende basis biedt voor nailart? Dan is de Almond nagelvorm de juiste keuze voor jou! De Almond nagelvorm heeft een afgeronde vorm die perfect werkt voor iemand die een beetje lengte wil zonder tot het uiterste te gaan. Sommige nagelexperts hebben erop gewezen dat deze nagelvorm moeilijk te onderhouden kan zijn voor natuurlijke nagels, maar enorm mooi en goed te onderhouden is met een verlenging.

Coffin Nails: een ballerina spits of doodskist?

Klaar voor een beetje extra drama? Coffin nagels, ook wel Ballerina nagels genoemd, zorgen voor een opvallend statement. Ze zijn genoemd naar de hoekige vorm van een doodskist of de platte teen van een ballerinaslipper. Eigenlijk is er geen verschil! Ze hebben allebei lange, taps toelopende randen met een afgevlakte punt en een strakke C-curve. Deze vorm is zowel chic als gedurfd. Perfect als je je bruidsnagels wilt laten opvallen!

Stiletto Nails: Bruidsnagels als naaldhakken

Klaar voor een beetje extra drama? Coffin nagels, ook wel Ballerina nagels genoemd, zorgen voor een opvallend statement. Ze zijn genoemd naar de hoekige vorm van een doodskist of de platte teen van een ballerinaslipper. Eigenlijk is er geen verschil! Ze hebben allebei lange, taps toelopende randen met een afgevlakte punt en een strakke C-curve. Deze vorm is zowel chic als gedurfd. Perfect als je je bruidsnagels wilt laten opvallen!

Meer beautytips voor de bruid

Maar welke nagelvorm past nou het best bij jouw vingers?

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde type vingers/handen, de gemiddelde lengte van een vrouwen hand is van pols tot middelvinger 17.45cm. Gemiddeld gezien heeft een langere vrouw ook een grotere hand, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Zit je nou boven of onder het gemiddelde? Kom erachter welke nagelvorm het best bij jou past! Is jouw probleem niet dat je hand lang of kort is maar dat ze wat steviger zijn? Geen zorgen! Ook voor jou hebben we uitgezocht wat de beste nagelvorm is voor jouw vingers. 

Zie hier 3 voorbeelden van welke nagelvorm het best bij jouw type vingers past:

1. Voor lange vingers

Lange vingers zijn geweldig bij elke manicure. De amandelvormige en vierkante nagelvorm zien er perfect uit bij lange vingers!. Het is zowel scherp als zacht. De lengte speelt geen grote rol. Elegante en gedurfde pijpen en spitzen zullen de gratie van lange vingers benadrukken.

2. Voor korte vingers

Maar voor vrouwen met korte vingers is een verlengde Coffin de perfecte nagelvorm! Door de taps toelopende randen met een vierkante punt zullen je nagels de illusie geven van langere vingers. Hou je van natuurlijk of heb je geen zin om je nagels te verlengen? Dan ga je het beste voor de ronde vorm. Ze zien er heel natuurlijk uit en je hebt er niet veel werk aan.

3. Voor stevige vingers

De ovale en ronde vormen zijn perfect voor stevige vingers. Met zo’n manicure zullen ze dunner en langer lijken. Voor stevige vingers is een vierkant absoluut niet geschikt. Visueel worden ze nog steviger en korter.

Nu je weet welke vormen je kan kiezen voor je bruidsnagels is het tijd om te kiezen voor verlenging of natuurlijke nagels. Wat is het beste voor jouw nagelbed?

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!