jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Manicure op je trouwdag

10 trendy manicure ideeën voor de aanstaande bruid

Op de mooiste dag van je leven wil je jouw bruidslook tot in de puntjes geregeld hebben. Van je hemelse haarkapsel tot aan je Tiffany blauwe high heels, geen enkel detail is te klein. Daarom zorg je ervoor dat ook je nagels er perfect uitzien! Of je nou voor een traditioneel gepolijste manicure gaat of voor een moderne nailart: deze 10 mooie bruidsmanicures zullen op jouw trouwdag zeker niet onopgemerkt blijven. Manicure op je trouwdag: loop jij straks met knalrode nagels naar het altaar?

1. Polka dots

Droom jij van een prinsesachtige trouwdag? Met deze manicure maak je jouw prinsessenlook af. Zoeter dan deze manicure kun je niet krijgen!

bruidsnagels

2. Something blue

Voor de bruid die de traditie ‘Something Blue’ wilt terug laten komen in haar look is deze manicure perfect. In plaats van tien babyblauwe nageltjes kun je er ook voor kiezen om slechts 1 nagel blauw te kleuren. De rest van de nagels lak je in een simpele kleur (wit, licht roze etc).

3. Kleurrijke French tips

Wil je je nagels laten matchen met je bruidsboeket? Zeg dan ‘Ja ik wil’ tegen deze manicure! Bij een French manicure worden de topjes van je nagels wit gelakt. Als alternatief kleuren wij de topjes in een knallende kleur naar keuze. Een French manicure op gekleurde nagels kan natuurlijk ook! Pasteltinten doen het zeker goed. Ook leuk voor je bruidsmeisjes.

Meer beautytips voor de bruid

4. Schitterende glitters

Een beetje glitter kan geen kwaad. Prachtige glitters zorgen voor een magische kijk op je bruiloft. Op een dag als deze moet je stralen! Bepaal zelf hoeveel glitter jij op je nagels wilt. Wat vind jij mooi? Ga je voor 100% glitter of voor het ombre effect, waar je een subtielere manicure mee creëert?

5. French twist

Geef een twist aan je French manicure! Chic, stijlvol en modern zijn de sleutelwoorden van deze nailart. De topjes van de nagel bij een French twist worden in een andere vorm gelakt dan bij het traditionele topje.

6. Geometrie

Vergeet traditie, start met geometrie! Deze dynamische manicure is voor een hippe bruid die van durven houdt. De kleuren en eventuele glitters vallen op in het ontwerp. Jouw nagels zijn zeker opvallend op je grote dag!

7. Golden girl

De gouden kers op de taart! Alles wat je nodig hebt is een nude roze basislak en bladgouden accenten. Zo creëer je deze luxe manicure.

8. Binnen de lijntjes

De modellen op de catwalk van Chanel lopen er al mee rond: een strak design wat in alle mogelijke kleuren uitgevoerd kan worden. Dit is de perfecte manicure voor de minimalistische bruid die eenvoud en strak design waardeert

9. En ze leefden nog lang...

Deze manicure laat je wegzwijmelen door de zachte kleuren en de subtiele schittering van glitters. Een manicure om bij weg te dromen. Ga jij het sprookje aan?

10. kaviaar?

Je nagels mogen er net zo chic en elegant uitzien als je bruidsjurk op de mooiste dag van je leven, reden genoeg om voor deze manicure te gaan! Een moderne interpretatie van een klassieke look: de kaviaar manicure. Deze fijne bolletjes zijn in meerdere kleurtjes te koop. Mix en match tot jij de mooiste nageltjes hebt!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!