Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bruidsnagels kleuren trendy nagels weddingfair

Bruidsnagels kleuren | Trendy nagels

Bruidsnagels kleuren; trendy nagels

Bruidsnagels kleuren| Trendy kleuren om te gebruiken op jouw bruidsnagels! Het is belangrijk dat elk aspect van de bruiloft perfect verloopt, dus ook je manicure! Als je er perfect uitziet, voel je je ook perfect op je speciale dag! 

We hebben de ultieme galerij met 25 soorten nailart-ontwerpen samengesteld voor elke bruid, van delicaat en sierlijk tot stoer en briljant. Sommige traditioneler en andere schreeuwen om aandacht terwijl je ook kunt gaan voor meer ingetogen kleuren. Er zijn talloze kleurtjes en nagel ontwerpen voor bruidsnagels. Daarom zijn we er van overtuigd dat het uiteindelijk helemaal goed komt!

Classic

Het kiezen van de juiste nagellak voor je trouwdag is erg belangrijk. Je hebt veel onmisbare foto’s waarop je handen zullen verschijnen (een boeket vasthouden, de ring om de vinger van je partner plaatsen, enzovoort).
Hier zijn enkele elegante en klassieke bruidsnagels kleuren die zeker indruk zullen maken!

Vorige slide
Volgende slide

Bruidsnagels kleuren | Pastel

Als je een kleur bedenkt waar je blij van wordt, zullen veel bruiden meteen voor pastel kiezen. De pastel kleurige lak past perfect bij zomerse trouwdagen, de lichte kleuren herinneren iedereen aan zomer en plezier. De vrolijke nagellak kleur straalt een classy touch uit en maakt je look nog aantrekkelijker en opvallender. Dit zijn de  schattige bruidsnagels kleuren die je niet mag missen om uit te proberen voor je bruiloft in de zon!

Vorige slide
Volgende slide

Neutrale tinten

Sommige dames denken dat neutrale tinten saai zijn als bruidsnagels kleuren, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Deze neutrale tinten tonen elegant en natuurlijk. Ze zullen passen bij elke trouwjurk!

Nude-tinten variëren en flatteren niet elke huidskleur. Daarom ga jw op zoek naar de perfecte balans tussen geroosterde beige en roze ondertonen. Verzorgd en natuurlijk, het ingetogen effect kan niet worden overtroffen voor de minimalistische bruid.

Meer beautytips voor de bruid

Vorige slide
Volgende slide

Terwijl een klassieke nude of een schattige room wit altijd werkt voor de gelegenheid, hebben degenen die dingen willen veranderen een heleboel opties. Lees vooral verder om de beste bruidsnagel kleuren te ontdekken die romantische vibes in onverwachte tinten brengen, en het zal je misschien verbazen om over enkele van hen te horen. Van pastelkleuren tot Veri Pery waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, er is een hele wereld aan tinten binnen handbereik!

Bruidsnagels kleuren | Glamorous looks

Bruidsnagels kleuren, elke bruid kijkt ernaar uit. Als je echt wilt onderscheiden van de rest, dan zijn kleuren die een glamoureuze look geven het beste voor jou. Ze zijn niet alleen glanzend, maar laten je er ook stijlvol uitzien en je prachtig voelen. Dit soort bruidsnagels zijn perfect voor mensen die een statement willen maken en zich willen onderscheiden van de rest.

Vorige slide
Volgende slide

Bruidsnagels kleuren | Een kleurrijk "JA, ik wil"

Als je dacht dat het kiezen van een nagellook die bij je verlovingsring past een moeilijke beslissing was, zet je dan schrap. Want nu je de persoon van je dromen hebt gevonden, moet je nog een zeer serieuze beslissing nemen: WTF je gaat doen met je nagels voor je eigenlijke trouwdag zelf. Standaard (door verlammende besluiteloosheid?), hebben de meeste bruiden de neiging om vast te houden aan nauwelijks zichtbare, zachte roze tinten of gewoon doorzichtig.

Maar we zijn er grote voorstanders van dat iedereen zich honderd procent zichzelf voelt op hun grote dag, zelfs als dat betekent dat je een niet-traditioneel ontwerp moet kiezen dat bij je favoriete type manicure past. Dus als kleurrijk cool jouw keus is waarmee je “Ik wil” wilt zeggen, doe het dan! Tweemaal.

Vorige slide
Volgende slide

Very Peri kleuren: De trendy kleur van het jaar!

Het nieuwe jaar wordt gevuld met paars. Very Peri is DE kleur van het jaar. De kleur van de maagdenpalm werd gekozen vanwege ‘’zelfvertrouwen , gedurfd, nieuwsgierigheid die onze creatieve geest representeer’’. Dat is precies het soort energie dat dit jaar probeert te brengen.

De fantasierijke Very Peri is de Pantone-kleur van het jaar! Very Peri weerspiegelt een gedurfde aanwezigheid, is een symbool van persoonlijke vindingrijkheid en wekt creativiteit op. Voor ons is de innovatieve tint ook zo speciaal omdat deze fascinerende blauwtint zoveel kan doen in nageldesign.

Het Pantone Institute beïnvloedt mode en design met zijn topkleuren - elk jaar kiezen experts een kleur van het jaar. 

Very Peri kun je perfect kunt gebruiken voor je nageldesign. De indrukwekkende winnaar van dit jaar is de prachtige blauwe tint Very Peri, gemengd met een roodachtige component. Het is een blikvanger die ook een frisse wind brengt in het nageldesign. Als je ook die goede vibes wilt uitdrukken, wil je een van deze Very Peri kleuren proberen! Integreer de kleur ook in de styling van jouw dag.

Vorige slide
Volgende slide

Nu je voor een nagellak kleur hebt gekozen maar toch nog wat extra’s wilt neem dan een kijkje naar de 21 mooiste ontwerp ideeën voor bruidsnagels die we voor je hebben samengesteld! Wil je weten hoe je je mooie nagellak kleur het best kun beschermen? Lees dan 10 tips voor langdurige bruidsnagels!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!