Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

top 5 bruidsmanicure

Bruidsmanicure Top 5

Bruidsmanicure Top 5

Je moet als aanstaande bruid aan zoveel dingen denken, je haar, je make-up, je jurk en niet te vergeten… Je nagels! Natuurlijk moeten je nagels er altijd verzorgd uitzien, maar op je bruiloft is het belangrijk om ze er extra mooi en opvallend uit te laten zien, want je wilt natuurlijk wel dat als je man je ring om je vinger doet, dat je nagels er goed uit zien!
En daarom hebben we een bruidsmanicure top 5 gemaakt van de meest populaire en mooiste manicuren, neem snel een kijkje want er zit voor iedereen wat tussen! [vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De betoverende manicure:
Wil jij er betoverend uitzien op je bruiloft? Neem dan een betoverende manicure om het plaatje af te maken! Lak je nagels in een neutrale kleur die jij mooi vind. Neem daarna een glitter nagellak (het liefst zilver!) en breng dit aan op het begin van je nagel tot ongeveer halverwege. Plaats daarna nog een paar diamantjes op de glitter om het af te maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8433″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De ombre manicure:
Je ziet het elke keer weer terug komen, ombré! Niet alleen op de nagels maar ook in kleding, haar en make-up. Maar het is ook wel te begrijpen want ombré is heel mooi en ook heel makkelijk te creëren op je nagels! Kies een kleur uit (bijvoorbeeld lila) en neem hier 2 of 3 lichtere kleuren van. Breng ze onder elkaar aan en zorg ervoor dat de kleuren heel mooi naar licht overgaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8434″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De parel manicure:
Heel veel bruiden vinden parel sieraden mooi. Vind jij parels ook mooi? Dan is dit de perfecte manicure voor jou! Begin met neutrale kleuren op je nagels. Je kunt ook verschillende kleuren gebruiken (zie foto). Gebruik grote parels voor de wijsvinger om een hartje te creëren. En gebruik voor de rest van je vingers studs en glitters.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8435″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De zilveren manicure:
Wil je echte disco nagels creëren die zelfs meer zullen schijnen dan de disco bal in de receptie? Ga dan voor deze sprankelende nagel look! Het is handig als je een basiskleur hebt voordat je de zilveren glitters aanbrengt. Zo zullen de glitters veel meer opvallen als dat je ze zonder basiskleur aanbrengt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8436″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De French manicure met een twist:
Ga je toch voor een elegante en klassieke look, dan is deze romantisch French manicure met een twist helemaal perfect voor jou! Zoals we in het begin zeiden, je nagels moeten wel stralen. Daarom hebben we niet voor een normale French manicure gekozen, maar eentje waarmee je nagels zeker zullen opvallen. Enige wat je moet doen is onder de witte streep een dun glitter lijntje aan te brengen. En als je het nog een stapje verder wilt brengen plaats je in het midden een diamantje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”8437″ css_animation=”appear” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Veel meer beauty voor de bruid vind je op:

Vlechten   [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Veel meer beauty voor de bruid vind je op:

Beauty en Trouwfoto’s[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Veel meer beauty voor de bruid vind je op:

Make-up voor de bruid[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!