WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

make up voor de bruid

Op je trouwdag moet je stralen! Make up voor de bruid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lees onze tips over de mooiste make up voor de bruid.

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je allermooist bij lopen. Je wilt dat je make up de hele dag mooi blijft zitten, en dat is niet het enige. Je wordt de hele dag gefotografeerd, en niets is minder leuk als je je bij het terugkijken van deze foto’s bedenkt dat je foundation wel een paar tinten donkerder had gemogen. Of dat je er als een wortel uit hebt gezien! Op je trouwdag moet je stralen. Wij hebben tips voor je gemaakt waar je iets aan hebt:

make up voor de bruid
Je make up moet dus heel precies en nauwkeurig worden uitgekozen. Het moet bij je passen, het moet matchen bij het geheel en, niet onbelangrijk, je moet je er zeker bij voelen. Als je op normale dagen weinig tot geen make up draagt, is de switch naar felrode lippenstift op je trouwdag een béétje te groot. Het motto ‘Less is More’ staat trouwens ook bij bruids make up met stip op nummer 1: een subtiel laagje make up hier en daar is al voldoende om de hele dag te stralen.

make up voor de bruid

Op je trouwdag wil je stralen lieve bruid!

Het geheim van een perfect opgemaakt gezicht is de basis. Als die goed is ben je namelijk al halverwege. Op de grote dag gebruik je een foundation of dagcrème zonder SPF. SPF (de sun protection factor) licht op in foto’s, waardoor je gezicht dus een aantal tinten lichter lijkt. De groene concealer (om rode plekjes te neutraliseren) kun je ook beter laten staan: de groene waas komt pijnlijk duidelijk terug op foto’s…

make up voor de bruid
Kijk ook even naar de weersomstandigheden. Op een mooie zomerse trouwdag is het handig om een doosje poeder, samen met de kwast, in een tasje mee te nemen. Door de warmte gaat de huid glimmen en het laatste wat je wilt is met een glimmend hoofd op de foto. Even snel afpoederen en het probleem is opgelost! Op een regenachtige dag is een noodsetje make up ook erg handig. Zon of regen: waterproof mascara is een must voor de emotionele momenten die zeker aanwezig zijn op je trouwdag.

Lees verder

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related blogs