Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bruidsnagels

6x Bridal nails om jou te inspireren

6x Bridal nails om jou te inspireren

Inspiratie voor prachtige bruidsnagels, 6x bridal nails voor jou!

Je nagels zijn voor de bruiloft een detail dat je zeker niet over het hoofd moet zien! Ze maken je bruidslook helemaal af en met mooi gelakte nagels zie je er op en top verzorgd uit. Bovendien zou het zonde zijn als je op detailshots van je bruidsfoto’s niet zulke mooie nagels hebt. Het is dus aan te raden om hoe dan ook je nagels in een mooi kleurtje te lakken als de grote dag nadert!

Als je extra wilt uitpakken op je bruiloft, dan zijn er genoeg prachtige zogeheten nail arts online te vinden die prachtig staan bij een bruidslook. Nail art is, zoals de naam eigenlijk al zegt, kunst op je nagels. Denk aan patroontjes, geometrische vormen en kleurverloop. WeddingFair heeft de mooiste creaties voor je verzameld! 6x Bridal nails voor jouw inspiratie:

1. Lacey details Voor de romantische bruid is dit de perfecte nail-art. Met ‘kant’ op je nagels zijn je handen echt een verlengstuk van de jurk. Je kunt gaan voor verschillende basiskleuren, zoals lichtroze, beige, lichtblauw of misschien wel grijs! Het ‘kant’ kan worden geschilderd in – natuurlijk – wit, maar ook zwart of een andere kleur die jij mooi vind.

bruidsnagels

2. Een feestje op je nagels Als je een uitgesproken vrouw bent die wel houdt van een beetje glitter, dan past deze nail art heel goed bij jou. Geef je nagels extra glamour en bedek elke nagel met glitter, of houdt het subtieler en ga voor een ombre effect (de overgang van glitter naar een basiskleur) of lak één nagel van elke hand met glitternagellak en houd de andere nagels simpel met matte lak. Er zijn veel opties voor deze look en welke je kiest is helemaal aan jou!

bruidsnagel weddingfair

3. Keep it simple Als je niet zo van drukke nagels houdt en liever iets simpels hebt, ga dan voor één mooie basiskleur. Het leuke hieraan is dat je, zelfs met een simpele basiskleur, nog heel veel kanten op kunt. Kies bijvoorbeeld voor een ombre. Dit is een look waarbij de ene kleur mooi overloopt in een andere kleur. Je kunt ook gaan voor een matte of glanzende lak. Beide finishes geven een ander uiterlijk aan je nagels. Natuurlijk is de kleur die je kiest ook heel belangrijk. Ga je voor een stoere en mysterieuze donkere kleur, of houd je het liefjes en ga je voor lichtroze, babyblauw of beige?

bruidsnagels ombre weddingfair

4. French manicure De french manicure. Misschien wel de meest klassieke nail art die er is! Toch hoeft deze look niet klassiek te blijven! De standaard is het witte randje en de glanzende lak daarbovenop, maar je kunt ook gaan voor een gouden of zilveren randje! Daarbij kun je ook een andere basiskleur kiezen, zo krijg je bijvoorbeeld roze nagels met een zilver randje, of donkerblauwe nagels met een gouden randje. Het randje kan glitters bevatten of je kunt je nagels helemaal matte lakken. Wees creatief!

bruidsnagels french manicure weddingfair

5. Leg er een accent op Houd je van simpel, maar wil je toch iets extra’s toevoegen? Kies dan voor een accent op één van je nagels! Lak al je nagels in eenzelfde basiskleur met een matte of glanzende finish en leg een accent op bijvoorbeeld beide ringvingers. De vinger waar je de ring om draagt valt dan nóg meer op! Wat betreft accenten kun je denken aan steentjes, parels, een patroontje of glitternagellak.

bruidsnagels ringvinger versiering weddingfair

6. Tekst of figuurtjes Als je voor een speels detail op de nagels wil gaan, dan kun je kiezen voor een leuk patroontje op je nagels, of zelfs tekst! Lak je nagels in een rustige basiskleur of laat ze blanco. Teken daarna hartjes op je nag els, bloemen of iets anders wat jou aanspreekt. Je kunt ook het woord ‘Love’ op je nagels (proberen te) schrijven of de woorden ‘I do’! Dit laatste is een leuke knipoog naar de bruidegom: ‘’Geen zorgen schatje, ik zal echt wel ‘Ja, ik wil!’ zeggen…’’)

Of je jouw nagels nou laat lakken door een professional of het zelf gaat doen, wij hopen dat we je van genoeg inspiratie hebben voorzien. Oh ja, en een extra tip! Vergeet ook zeker niet je teennagels een mooi (matchend!) kleurtje te geven als je open schoenen draagt!

bruidsnagel i do weddingfair

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!