Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

huwelijksaanzoeken tips

Huwelijksaanzoeken tips – De beste 15 ideeën op een rij

Huwelijksaanzoeken tips…

De beste 15 ideeën op een rij

Hét huwelijksaanzoek. Je zit er al een tijdje mee hoe je je geliefde op de meest bijzondere en leukste manier ten huwelijk kan gaan vragen. De bedoeling is natuurlijk dat je dit maar één keer in je leven hoeft te doen. Zorg dus dat dit een memorabel moment wordt dat je aanstaande nooit meer gaat vergeten. Wij hebben de beste 15 “huwelijksaanzoeken tips” ideeën voor jou op een rijtje gezet

Huwelijksaanzoeken Tips - Beste ideeën voor in het openbaar
Iedereen kijkt mee!

1. Weet je zeker dat je vriendin elke ochtend de krant leest? Zorg dat jouw aanzoek in de krant staat die jouw vriendin dagelijks leest.

2. Regel een verrassingsaanzoek met een karikatuurtekenaar op straat. Laat hem een tekening schetsen van jullie samen met een tekst erboven. In jouw praatwolkje komt te staan ‘’ wil je met me trouwen’’ en boven je vriendin zal ‘’ja’’ komen te staan. Hoe kan het ook anders.

3. Ga een avondje samen op stap. Wanneer jullie een leuke discotheek hebben gevonden moet je zorgen dat je de microfoon in handen krijgt. Draag een liedje op speciaal voor jouw vriendin en vraag haar daarna ten huwelijk op de dansvloer.

4. Stuur je vriendin op jacht met een schatkaart. Begin thuis al met een aanwijzing. Stuur haar daarna op pad langs alle mooie plekjes in jullie dorp/stad. Wanneer ze bij haar laatste bestemming zal ze haar prijs in ontvangst nemen, dan zit jij daar op je knie met een prachtige ring.

5. Nodig al jullie vrienden en familie uit bij jullie thuis voor een feestje. Zorg dat ze jullie huis binnen kunnen komen. Attendeer iedereen erop een T-shirt te dragen met daarop één van de letters uit ‘’ wil je met me trouwen?’’. Wanneer jij en je vriendin binnen komen lopen zal ze versteld staan. meer

Huwelijksaanzoeken tips

Beste aanzoeken voor thuis Intiem met z'n tweeën

6. Als je van eenvoudig houd is deze echt wat voor jou! Wacht even tot je vriendin al op bed ligt. Ga daarna naar haar sieraden toe en verwissel haar dagelijkse ring met de verlovingsring. Ze zal in shock zijn wanneer ze tot de ontdekking komt dat er een verlovingsring voor haar klaar ligt.


7. Doe alle lichten uit in huis en maak een pad van waxinelichtjes. Het pad zal uiteindelijk leiden naar een cirkel waar jij staat met dé ring.


8. Probeer de ring voorzichtig om te doen in haar slaap. Maak haar de volgende ochtend wakker met champagne en aardbeien. Ze is verrast door het lekkere ontbijtje, maar de echte verrassing komt wanneer ze door heeft dat er een verlovingsring om naar vinger zit! LOVE IT!

9. Schrijf een liefdesbrief met aan het eind het aanzoek. Stop de brief in een boek wat ze veel aan het lezen is. Wanneer ze het briefje leest, verras haar met de ring.


10. Koop voor haar een huisdier die ze altijd al heeft willen hebben (puppy, kitten, konijn) en bind de ring om zijn nek. 

Tips voor de kerstdagen


Beste huwelijksaanzoeken - tips ideeën voor in de zomer De natuur vormt het decor

11. Vraag haar ten huwelijk in een bloementuin wanneer alle bloemen in bloei zijn. De meeste vrouwen houden van bloemen dus dit is voor de vooral in de lente echt romantische aanrader!

12. Nodig jullie familie uit voor een barbecue in de tuin en maak er een familie affaire van.

13. Ga naar het strand en maak een zandkasteel. Plaats de ring op het hoogste torentje van het kasteel. Vraag haar daarna om je kasteel te komen bekijken.

14. Plan een dagje strand samen. Op de avond voor de stranddag maar je een briefje met een persoonlijke tekst erop en natuurlijk.. Hét aanzoek. Rol het briefje op en stop het in een oude fles. Begraaf de fles ergens op het strand wanneer je vriendin het niet doorheeft. Wees er zeker van dat je vriendin hem wel kan vinden. Zorg ervoor dat je de ring klaar hebt liggen wanneer ze de fles heeft gevonden!

15. Huur een Vespa scooter en nodig je aanstaande uit voor een ritje. Geef haar een helm met de ring er in (inclusief het doosje). Wanneer ze de helm op wilt doen valt de ring er natuurlijk uit. Doe dan je aanzoek en daarna kunnen jullie dit samen vieren met een rondje crossen door de stad.

Festival aanzoek

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!