Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwschoenen online

Trouwschoenen online shoppen

We hebben het web voor je afgestruind naar schoenen voor de bruiloft. Waar kun je nou eigenlijk super comfortabel vanuit je luie stoel trouwschoenen online kopen?

Voor de bruid.

Sarenza.nl heeft speciale pagina’s voor huwelijk en feesten. Op de site vind je de feestelijke collectie van Guess en Georgia Rose. Ook de vintage collectie van Irregular choice is goed vertegenwoordigd naast de –duurdere- maar uitgesproken aparte collectie van Chie Mihara. Als je voor het eerst op deze site shopt krijg je een welkomst kortingsbon van 10,- aangeboden.

Bij Zalando.Nl springen de klassieke pumps van Casadei in het oog. Verkrijgbaar in lekker veel kleuren. Meer grote klassiekers zoals Cavalli, Boss, Versace en Lagerfeld zijn goed vertegenwoordigd. Wij waren vooral gecharmeerd van de peeptoes van Evita en de florale versiering bij de schoentjes van Pura Lopez. Feestelijke schoentjes vind je pas als je bijzoorbeeld “zilver” intoetst als zoekterm op de site. Zo kwamen wij uit bij de plateausandalen van Cavalli en de bling-pumps van Guess. Je maakt de blitz met de super futuristische Mojito sandaal van Julian Hakes.[vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_images_carousel images=”7944,7943,7942,7941,7940,7939,7938″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Goedkoop en met superbling. Silhouette.Nl is de website met een winkel waar je live kunt shoppen in Rotterdam. Hier heb je voor minder dan € 100,- een feestelijk setje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7952″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7954″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7950″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7953″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7951″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7974″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Bij Wehkamp.Nl kom je al snel uit bij vrolijke prints van de pump-klassieker Peter Kaiser en de feestcollectie van Tommy Hilfiger. Ook een deel van de Guess collectie is hier te koop. De stoere bruid kan de zwart met zilveren sandaal van Calvin Klein vast wel waarderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7965″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7964″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7963″ border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!