Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Custom-made trouwringen jouw perfecte keus?

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord; custom-made. Als je opzoek bent naar trouwringen die volledig aansluiten bij je eigen smaak en wens, dan is kiezen voor custom-made design een goede optie

Elk trouwringenset is uniek en dus echt custom-made. Het grootste voordeel van een custom made design is de vrijheid. Het is jouw kans om je grootste dromen waar te maken en om te toveren in een prachtige set trouwringen.

Een ontdekkingsreis..

Er is geen display met kant-en-klare ringen waaruit jullie een keuze moeten maken. Integendeel, het gesprek met de ontwerper is een ontdekkingsreis naar jullie ideeën, stijl en persoonlijkheid. Custom-made trouwringen worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Jullie worden betrokken bij het hele design proces. Van welke kleuren, materiaalsoorten en edelstenen gaat jullie hart sneller kloppen? De ontwerper vertaalt jullie hartenwens in een passend en vooral persoonlijk advies!

Bij custom-made trouwringen is niets standaard en nemen de designers tijd voor jullie. Omringd door de mooiste exemplaren schetst de ontwerper de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hierin kwijt.

Elke custom-made trouwring word perfect gemodelleerd naar jouw wensen. Jullie ontwerp wordt met veel zorg, vakmanschap en vaardigheid tot stand gebracht. Bovendien hoeven deze unieke trouwringen beslist niet duurder te zijn dan normale trouwringen.

Geschreven door Ed Nobel

Related blogs

trouwringen kiezen en kopen weddingfair

Trouwringen

Wat het materiaal betreft, is het typische metaal voor trouwringen goud, hoewel je tegenwoordig je

LEES VERDER
wedding magazine gratis bij weddingfair
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

200 pagina's vol inspiratie! | Gratis bij 1 van onze 12 trouwbeurzen!

Ter waarde van €19,95