Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Hoe je de juiste sportbeha kiest

Ongeacht uw borstomvang, de juiste sportbeha is essentieel voor uw training en activiteiten. Leer hoe u een beha kunt vinden die comfortabel en veilig bij u past.

Om het meeste uit uw trainingen te halen, is comfort de sleutel, en de sleutel tot comfort is het kopen van de juiste sportbeha. Net als bij het kopen van een dagelijkse bh, kan het even duren en nadenken om de juiste keuze te vinden. Deze gids met professionele tips is er om u te helpen de ondersteuning te krijgen die u nodig hebt – op meer dan één manier.

Geef steun tijdens intensieve work-outs

Bij het winkelen voor sportbeha’s ziet u drie soorten ondersteuning: laag, medium en hoog. De ondersteuning die u nodig heeft, is afhankelijk van de activiteit die u doet en uw cupmaat, die u kunt vinden met behulp van onze maattabel voor sportbeha’s. Overwegen:

  • Sport-bh’s met lage ondersteuning – Deze soorten bh’s bieden de lichtste ondersteuning. Over het algemeen zijn deze bh’s goed voor activiteiten met een lage impact, zoals yoga, stretching, pilates en barre. Vrouwen met A- of B-cups kunnen mogelijk intensievere activiteiten uitvoeren in een sport-bh met lage ondersteuning zonder ongemak.
  • Sport bh met voorsluiting en gemiddelde ondersteuning – Vrouwen met grotere borsten kunnen ervoor kiezen om een ​​bh met gemiddelde ondersteuning te dragen, zelfs voor activiteiten met een lage impact, zoals yoga. Degenen met cupmaat C of D kunnen echter meestal een bh met medium ondersteuning gebruiken voor activiteiten zoals lichte gym training, joggen en fietsen. Bij cupmaat A en B kunnen mogelijk medium ondersteunende bh’s worden gebruikt, zelfs voor activiteiten met hoge impact.
  • Sport-bh’s met hoge ondersteuning – Deze bh’s bieden de maximale ondersteuning die mogelijk is tijdens activiteiten met een hoge impact, vooral voor mensen met grotere borsten. Beha’s met hoge ondersteuning komen vaak voor bij trainingen en sporten waarbij hardlopen, cross training, HIIT en dans betrokken zijn. Ook een balconette bh is belangrijk voor vrouwen die er sexy uit willen zien!

De details van een sportbeha

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om bh-materiaal en -stijl. Hier zijn enkele veelvoorkomende functies van sportbeha’s om naar te zoeken om er een te vinden die past bij uw persoonlijke voorkeur:

  • Vochtafvoerende technologie – Deze kleding technologie maakt gebruik van synthetische microvezels om zweet van je huid te verwijderen en over te brengen naar het oppervlak van je kledingstuk, zodat je droog en fris blijft.

  • Naadloos ontwerp – Om de levensduur van sportbeha’s te verlengen, hebben velen een naadloos ontwerp of bevatten ‘platte naden’. Dit steektype kan sterk zijn en is ontworpen om slijtage te voorkomen op gebieden die vaak worden uitgerekt tijdens het bewegen.

 

  • Ventilatie – Veel bh’s hebben mesh-panelen of uitgesneden details aan de zijkant. Dit kan zorgen voor een natuurlijke luchtstroom tijdens het trainen.

 

  • Beugel – Zoals te zien in dagelijkse bh’s en sport bh zonder beugel, worden flexibele beugels gebruikt in sommige bh’s voor betere ondersteuning en vorm. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan draadloze bh’s als ze voorrang willen geven aan comfort en de extra ondersteuning niet nodig hebben.

 

  • Bandtypes – Sportbeha’s worden geleverd met verschillende baardstijlen om zowel esthetische als functionele redenen. De klassieke racerback-stijl heeft bandjes die aan de achterkant samenkomen voor een ondersteunende pasvorm. Ze kunnen het stuiteren minimaliseren, maar zijn meestal niet aanpasbaar. Spaghettibandjes zijn een veel voorkomende stijl die vaak verstelbare trekkoorden bevat, zodat u de pasvorm van uw beha kunt aanpassen.

 

  • Vulling – Sport bh met vulling en verwijderbare cups kunnen fungeren als ingebouwde bescheiden hulpmiddelen of een esthetisch doel dienen. Vulling en verwijderbare cups kunnen voor extra lagen materiaal zorgen om ervoor te zorgen dat uw “koplampen” uit blijven. Ze kunnen ook worden gevormd om een ​​extra vorm te geven voor esthetische doeleinden.

 

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!