WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwbedankjes. Leuk dat je er was, bedankt!

Trouwbedankjes, omdat iedereen van cadeautjes houd!

Je hebt een geweldige bruiloft gehad en het duurt twee weken voordat je de hoeveelheid cadeaus hebt uitgepakt. Je wilt de gasten heel graag bedanken voor deze onvergetelijke dag, je waardering laten blijken én zorgen dat ze nog eens met een glimlach terugkijken op jullie bruiloft. Hoe ga je dat doen? Heb je al eens nagedacht over een trouwbedankje?

trouwbedankjes

Trouwbedankjes voor je bruiloftsgasten zijn leuk! Het hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, het gaat tenslotte om het gebaar. Meestal worden de trouwbedankjes aan het einde van de bruiloft gegeven, maar je kunt de presentjes ook naast de borden leggen, voordat de gasten gaan eten. Denk er ook aan dat er gasten kunnen zijn die eerder weg gaan van de bruiloft, en zorg dat er ook voor deze mensen een huwelijksbedankje klaar ligt. Ook leuk: het bedankje een paar dagen tot een week na de bruiloft opsturen met de post. Dan kun je denken aan een kaartje, een of meerdere foto’s die tijdens de bruiloft zijn gemaakt of zelfs een dvd met videobeelden. Heb je veel herinneringen bij bepaalde liedjes? Je kunt de liedjes op een cd zetten met de herinnering erachter. Van de ‘eerste date’ tot ‘het aanzoek’!

Zakjes, doosjes, touwtjes en strikjes, een cadeautje wat leuk is ingepakt trekt meteen de aandacht. Bruine papieren zakjes kun je opleuken met een mooi gekleurd lintje waar je gelijk een kaartje met een persoonlijke tekst aan hangt. Kleine frutseltjes als gelukspoppetjes en stoffen roosjes of veertjes zijn ook erg in trek. Heb je zo’n leuk trouwbedankje gevonden dat je eigenlijk wilt dat de gasten meteen al zien wat het is? Gebruik cellofaanfolie. Cellofaan is in rollen en in zakjes in verschillende maten te koop in meerdere winkels of op internet. Ook hier kan je een leuk lintje omheen doen om het op te vrolijken!

Hoe persoonlijker, hoe leuker. Tegenwoordig kun je, via internet maar ook bij winkels zoals HEMA, een eigen tekst op bijna ieder willekeurig product laten zetten. Denk dan aan snoephartjes, chocoladewikkels maar ook aan kurkentrekkers, badeendjes en kleine kaarsenhouders. Als je zelf aan de slag wilt zijn stempelsets heel handig. Een avondje zitten en de bedankkaartjes zijn gereed! Om de gasten een gelukswens mee te geven zijn fortunecookies heel geschikt. Ook daar kan je een eigen boodschap in kwijt. Ook heel schattig: kleine zakjes met Vergeet-me-nietjes, klavertjes vier, of potjes met bijvoorbeeld een vetplantje er in.

huwelijksbedankjes
huwelijksbedankjes

Wat je ook geeft: de gasten zullen het geweldig vinden. Iedereen vind het leuk om cadeautjes te krijgen!

lees meer over leuke trouwbedankjes

 

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!