Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Originele trouwfoto’s op je bruiloft? Zo doe je dat!

Originele trouwfoto’s op je bruiloft? Zo doe je dat!

Hoe krijg je die ene originele trouwfoto? Kinderen op de foto, de toevoeging van rook, gekke foto’s…  De trouwfoto’s moeten een prachtige gebeurtenis weergeven en de herinneringen de rest van jullie bestaan levend houden. Meestal regel je dan ook een goede fotograaf die de mooiste foto’s kan maken. Maar geef toe… negen van de tien keer zijn de trouwfoto’s redelijk standaard. Absoluut niets mis mee, en werkelijk waar prachtig, maar gewoon niet zo origineel. Jullie, als aanstaand bruidspaar, willen eigenlijk iets anders.

Jullie hebben liever originele trouwfoto ’s die daarmee extra bijzonder zijn. Natuurlijk wil je ook wat foto’s die de vele emoties van die dag weergeven, en de dag vastleggen, zoals die is: romantisch en liefdevol, maar humor is ook belangrijk. Als dit is hoe jullie de trouwfoto’s voor je zien, dan is dit artikel geschikt voor jullie! Weddingfair heeft namelijk een aantal foto’s verzameld die absoluut origineel zijn, een beetje anders, en waar je inspiratie uit kunt halen voor jullie eigen bruiloft.

Een originele manier vastgelegd

Door een beeld op een originele manier vast te leggen of door de foto(‘s) op een speciale manier na te bewerken, kan de foto’s er heel anders uit gaan zien. Door bijvoorbeeld een element aan de foto toe te voegen, zoals rook, of door bijvoorbeeld te spelen met de effecten van water, krijg je hele bijzondere foto’s. We hebben er al eerder over geschreven in dit artikel maar rook met een kleurtje geeft bijvoorbeeld een mysterieus en romantisch effect aan je trouwfoto’s.

originele trouwfoto's

Leuke trouwfoto's met kinderen

Heb je als aanstaand bruidspaar zelf kinderen? Of heb je neefjes en/of nichtjes die op de bruiloft komen? Maak originele trouwfoto’s met hen! Kinderen zijn vaak een schattige toevoeging aan een foto en natuurlijk verdienen zij ook een plekje in het trouwalbum. Hieronder zie je een paar voorbeelden van originele trouwfoto ’s met kinderen..

kinderen op je bruiloft weddingfair

Laat de voorbereidingen op the big day ook fotograferen

Natuurlijk zijn de bruid en haar bruidsmeisjes vóór de bruiloft druk bezig om zichzelf helemaal klaar te maken voor de bruiloft. Make-up, haren doen, touch-ups, last check… Al deze dingen zijn hartstikke leuk om te fotograferen!

voorbereidingen originele trouwfoto's

Originele trouwfoto ’s met de bruidsvrienden- en vriendinnen


Met de bruidsjonkers en bruidsmeisjes kun je natuurlijk de leukste foto’s maken. Het hoeft allemaal niet zo serieus! Hieronder vind je inspiratie voor leuke foto’s die je met de vrienden van de bruid én van de bruidegom kunt maken.

originele trouwfoto's
originele trouwfoto's
Trouwfoto's met je huisdier!

Je huisdier verdient misschien ook wel een plekje in het trouwalbum! Hieronder vind je dan ook wat inspiratie om een originele trouwfoto van je huisdier te maken tijdens de bruiloft

originele trouwfoto's met je huisdier
originele trouwfoto's met je huisdier

Hopelijk heb je door deze originele trouwfoto’s wat meer inspiratie op kunnen doen!

Wat worden jou originele trouwfoto’s?

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!