Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Strak in ´t trouwpak

Een goede voorbereiding is het halve werk, niet alleen met een trouwjurk maar ook zeker met het pak voor de bruidegom. Het thema of de sfeer van jullie bruiloft staat centraal, is de sfeer chique, stijlvol, nonchalant, bohemien of klassiek? Vanuit daar kun je gaan kijken naar een pak. Zo past uiteindelijk het pak in het ‘perfecte plaatje’.

Dat perfecte plaatje is natuurlijk pas echt af als het pak goed staat bij de jurk, dus de oplossing daarvoor is om een foto of stuk stof van de jurk (bijvoorbeeld in een dichte envelop) mee te nemen zodat er goed  kan worden gekeken naar de combinatie van het pak en de jurk. Het pak is net zo belangrijk als de jurk, vergeet dat niet! Dus begin op tijd met het zoeken naar jouw kostuum, begin ongeveer 3 maanden van te voren met een eerste afspraak zodat je nog alle keuzes en mogelijkheden hebt.

‘’Begin op tijd en blijf bij jezelf. Zo sta jij strak in ‘t pak op de grote dag!’’

Voordat je een eerste afspraak maakt om in de desbetreffende winkel pakken te gaan passen, kun je natuurlijk online al goed oriënteren wat je mooi vindt. Want je eigen mening telt uiteindelijk het meest, jij gaat trouwen! Daarom is het ook slim om niet meer dan 3 a 4 personen mee te nemen met het passen. Hoe meer mensen, hoe meer meningen en dat is niet altijd even makkelijk.Deze blog is geschreven door Black Tie

Klik op de logo’s voor meer informatie!

                             

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!