Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

‘’Een droom komt uit’’ Je gaat trouwen!

’Een droom komt uit’’ Je gaat trouwen!

Na vele jaren samen denk je er wel eens over na, trouwen dat lijkt je wel wat. Je ziet veel vriendinnen die gaan trouwen en ineens op internet zie je allerlei bruiloft advertenties. Is dat een teken? Maar ja zal hij je vragen? En denkt hij er ook zo over? Je laat het maar gaan, wie weet dat het ooit gaat gebeuren. Zo dacht je misschien wel vaker.

Nu zijn jullie lekker even samen na een drukke periode, op een prachtige plek. Lekker tijd voor elkaar, want dat is belangrijk in een sterke relatie. Hij heeft je mee gelokt naar een heerlijk restaurant, jullie favoriete plekje in het park of naar een romantische stad. En ineens, zonder dat je het had verwacht, gaat hij op zijn knieën. ‘’ Wil je met me trouwen’’ klinkt het, en je hart ontploft van geluk: gebeurt dit echt? Droom ik? Moet iemand mij nu wakker maken? Een droom komt uit!

“A dream come true”

Volmondig zeg je JA, met heel je hart. Je zegt JA tegen hem, je aanstaande man. Je zegt JA tegen een toekomst samen, met al het moois wat er mag komen. Je zegt JA tegen het avontuur dat jullie samen aangaan. En je zegt JA tegen de sprookjesachtige bruiloft die je al zo vaak in je dromen voor je zag. Woorden schieten tekort en je kunt je emoties niet langer inhouden, wat een intens moment.

NIET TE GELOVEN! Je gaat trouwen!

Een droom komt uit, nu gaat het hele avontuur beginnen. De ontdekking naar alles wat er bij komt kijken als je gaat trouwen. Maar voor nu ben je vooral erg trots, trots om zo’n geweldige man naast je te hebben. Dit moment zul je nooit vergeten, het begin van een nieuwe stap die jullie samen gaan maken. Vanaf het moment dat hij je heeft gevraagd, ben je niet meer alleen zijn vriendin, maar je bent nu een verloofde vrouw. Hoe sjiek klinkt dat!

Foto verantwoording ….
Photo by Gabby Orcutt on Unsplash
Photo by Wilson Sánchez on Unsplash

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!