Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

decoratie slaapkemer voor jonge stellen

Decoratie voor de slaapkamer in de sfeer voor elk jong stel

Of je nou pas getrouwd bent of gaat samenwonen, alle koppels willen sfeer!

Net besloten om de stap te wagen om in één huis te gaan wonen? En kun je niet wachten om samen je nieuwe kamer in te richten? Een sfeervolle kamer samenstellen is niet minder dan een complete reis voor elk stel of je nou gaat samenwonen of pas getrouwd bent. Twee mensen die de rest van hun leven met elkaar zullen doorbrengen, willen hun kamer altijd op de best mogelijke manier inrichten. Een van de meest basale factoren om in gedachten te houden bij het inrichten van de kamer is decoratie voor de slaapkamer, functionaliteit, inrichting en romantiek.

Het kan zo lastig zijn om de juiste decoratie voor de slaapkamer te vinden voor de sfeer die je wilt creëren omdat je moet zorgen voor de kleur van de slaapkamer, het ontwerp van de slaapkamer, decoratieve stukken om te plaatsen, enz. Als -pas getrouwd- stel krijg je een kale woning en moet je die woning ombouwen tot een thuis. Sfeer in de slaapkamer is een van de meest opwindende onderdelen van het nieuwe leven samen, maar het is even uitdagend.

Koppels zitten vaak bij elkaar en bezoeken tonnen websites wanneer ze hun slaapkamer moeten inrichten. De eerste dagen of zelfs maanden zijn vaak zo zenuwachtig voor zowel jonge mannen als vrouwen. We beloven je dat je geen stress hoeft te accepteren om je slaapkamer in te richten.

Onze ideeën voor slaapkamerdecoratie zullen niet alleen jouw hart doen smelten, maar je ook in staat stellen om van -jouw slaapkamer een modern meesterwerk te maken.

1. Light up the bedroom

Passend licht kan een gewoon ogende kamer omtoveren tot een romantische plek voor een stelletje. Stel je voor dat jullie twee in je slaapkamer zitten of liggen terwijl het licht zwak is, is dat niet geweldig? Als pas getrouwd stel kun je niets beters vragen.
Een pas getrouwd stel zou hun kamer moeten verlichten, want er is tegenwoordig een grote verscheidenheid aan lampen beschikbaar. Dimbaar licht kan een perfecte keuze zijn voor het pasgetrouwde stel vanwege het romantische gevoel

decoratie voor de slaapkamer

Hoe duur je slaapkameraccessoires ook zijn, als er geen statement stukken decoratie voor je slaapkamer in je kamer zijn, zal het niet af zijn. In plaats van een paar alledaagse decoratie voor je slaapkamer te hebben, kun je kiezen voor een zwevende lamp die ook van kleur kan veranderen.
Het heeft 3D-printtechnologie en de zachte gloed van deze lampen zal inderdaad een romantische sfeer creëren. Zo’n lamp is geschikt voor elk nachtkastje. Voorbij zijn de dagen dat je je slaapkamer mooi kunt maken door wat nietszeggende spullen te plaatsen

2. Decoratie voor je slaapkamer: niet té vrouwelijk of té mannelijk

Aangezien de kamer voor een vers koppel is, is het noodzakelijk om deze zo in te richten dat de ruimte aan de behoeften van beiden voldoet. Je kamer mag er niet te vrouwelijk uitzien en ook niet te gespierd zijn. Je gaat op zoek naar de fijne balans tussen de textuur van de slaapkamer en de andere stijlelementen om die perfecte sfeer te bereiken.

Een stijlvol bed is de wens van elk stel. Houd bij het inrichten van jouw slaapkamer altijd rekening met het beddengoed, de kussens en de hoezen voor het bed. Houd je nooit in om jouw huis een samenhangende uitstraling te geven. Probleemloze bedden zijn een moderne sensatie voor stellen die voor het eerst samen in één huis gaan wonen. Een heerlijke matras hoort daar ook bij!


decoratie voor jouw slaapkamer

3. Een lekker matras de basis voor een goede relatie

 Matrassen krijgen lang niet altijd de complimenten die ze verdienen, maar ze bepalen in hoge mate hoe jij (en je partner!) elke nacht slapen. Slaapexperts zijn het erover eens dat een goede matras het meest essentiële onderdeel is van een slaapkamer. Zorg ervoor dat je een stevigheid kiest waar jullie je beiden prettig bij voelen. Bonuspunten als het een hybride slaapsysteem heeft, zodat je jouw partner niet stoort. Zorg ervoor dat je het hoofd ondersteunt met een goed kussen.

Maar welke matras of matrassen moet je dan kiezen? Daar heeft Slaapkasteel een prachtige oplossing voor gevonden. Daar kun je maar liefst 30 dagen proefslapen op een matras. Een dikke matras, een zachte matras of liever iets harder? De keuze is enorm en daar kun je best een goed advies bij gebruiken.

4. Decoratie voor de wanden en de ramen, opslagruimte

Kies je voor een lichtgekleurde wand, dan kun je experimenteren met de verschillende accessoires. De lichte kleur laat de kamer gemakkelijk ademen en geeft een luchtig gevoel aan jouw kamer. De raambekleding kan iets eenvoudigs zijn en zorgt voor een mooie minimalistische uitstraling.

Net als dit decoratieve stuk, kunt u enkele andere elementen in uw kamer plaatsen om een hedendaagse uitstraling te krijgen. Kerstverlichting, spiegels, meubels of zelfs ballonnen kunnen worden gebruikt voor de decoratie van jouw hoofdslaapkamer.


decoratie voor de slaapkamer van jonge stellen

“Een deel van wat bloemen zo speciaal maakt, is hun vluchtige schoonheid. Na maanden van metamorfose van zaadje tot stengel, hebben ze eindelijk hun hoogtepunt bereikt in je bruidsbloemen”, zeg Christine Schaart, oprichter van Bloempreparatie Nederland. “Koppels zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​aandenken te maken van hun bloemen, zodat ze altijd een klein beetje van hun bloemdessin hebben om hen te herinneren aan hun speciale dag.”

5. Zitbankje, fauteuil of toch een vloermatras?

De volgende van onze knusse slaapkamerideeën is het creëren van een zithoek. We hebben allemaal een zitplaats nodig (naast de matras!) In onze kamers. Waarom creëer je geen speciaal hoekje met een comfortabele, vloermatras? Als er in jouw slaapkamer geen hoekje is, kan een bank aan het voeteneinde van het bed gezelligheid en functionaliteit toevoegen. Je kunt er ‘s avonds ook terecht voor een gesprek met een kopje thee. Geen ruimte voor dat alles? Het bed gebruiken is oké.

6. Rood is de kleur van een romantische slaapkamer

Rood is ontegenzeggelijk de kleur van liefde dat weten we allemaal. Zo’n achterwand is bedoeld om jouw kamer een romantische uitstraling en het gevoel van de perfecte sfeer te geven. Als je de kleur echter te overweldigend vindt, beperk hem dan tot de accentmuur en zelfs een vleugje rood is genoeg om van je slaapkamer een romantische plek te maken.

Het is niet nodig om over de top te gaan met de rode kleur. Simpele rode knallen zijn goed genoeg om je kamer een liefdevol gevoel te geven. Om de perfecte liefdesmuur te creëren, moet je de rode muur decoreren met kiekjes van je huwelijksherinneringen. Gebruik gedimd licht om een gezellige sfeer te creëren.

decoratie slaapkamer

7. Fotolijstjes of fotowand kan wonderen doen

Het is een bron van plezier en voldoening voor een samenwonend of getrouwd stel om hun fotoalbums te bekijken. Foto’s zijn een van de fantastische manieren om herinneringen fris te houden. Jullie eerste slaapkamer-together is niet compleet zonder de foto van een gelukkig stel.

Kies drie van je meest favoriete foto’s en kader ze in om die foto’s op je nachtkastje te plaatsen. Een lachend shot van het paar moet aanwezig zijn aan je kaptafel, dus wanneer je voor de spiegel gaat om je voor te bereiden op een evenement, herinnert de foto je aan je verhuizing.

En vind je fotolijstjes ouderwets laat dan een “instawall” van jullie foto’s afdrukken op een plaat of een doek. Helemaal van deze tijd!

decoratie voor de slaapkamer

8. Maak ruimte voor romantiek en sfeer

Je slaapkamer dient ook als een plek om verbinding te maken, dus waarom zou je niet een paar romantische elementen toevoegen?

Kaarsen
Zowel voor geur als zacht licht zijn flakkerende kaarsen veilig gehuisvest in glas of een vuurvast vat mooi en romantisch. Bewaar er een paar in je kamer, samen met een doos met stevige, houten lucifers.

Muziek
Een telefoon-dockingstation of een klein geluidssysteem is voldoende om rustgevende geluiden door de kamer te laten zweven. Dit kan zelfs goed van pas komen als je probeert te ontspannen tijdens het lezen of voor omgevingsgeluid als je in slaap valt.

Bloemen en planten
Een van de meest bevredigende manieren om een slaapkamer te versieren, zijn bloemen. De geur van bloemen is meer dan genoeg om een romantisch en intimerend gevoel te krijgen. Je kunt bloemen op jouw nachtkastjes of kaptafel plaatsen.

Conclusie

Samen een huis betrekken en inrichten is een van de grootste stappen in het leven van een stel. De hele ervaring hangt af van de relatie die je met elkaar hebt. De omgeving waarin je leeft, heeft veel te maken met je humeur.

De eerste periode samen is zo aangenaam en romantisch, en dat is de reden waarom de begindagen reisperiode voor elk paar worden genoemd. Het beddengoed, de decoratiestukken, de bloemen, alles speelt een zeer belangrijke rol bij de decoratie van een slaapkamer.

Hou van elkaar en GENIET!

Voeg je koptekst hier toe

.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

Life after the wedding

Life after the wedding

Na de huwelijksreis gaat, hoe saai dat ook mag klinken na alle feestelijkheden, het gewone leven verder. Je belooft tijdens de plechtigheid om het allemaal zo goed mogelijk te doen. Maar na de zorgeloze trouwerij en de romantische huwelijksreis komen er (mocht je nog niet samenwonen) veel meer zaken die je samen moet rooien.

LEES VERDER
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!