Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Een bucketlist maak je samen en doe je samen

Na een prachtige bruiloft en huwelijksreis is het tijd om het normale leven weer op te pakken. Helaas is het toch echt zo dat je niet voor eeuwig in die roze bubbel blijft hangen. Voor veel mensen is dit een tijd om nieuwe stappen te zetten. De tijd om samen nieuwe herinneringen te maken en leuke dingen te doen. Een voorbeeld van een leuk idee is om na de bruiloft samen een bucketlist te maken en deze met z’n tweeën in de loop van de jaren af te gaan. Dit hoeven geen grote dingen te zijn. Kleinere activiteiten kunnen namelijk net zo leuk en gezellig zijn. Zo kan je bijvoorbeeld op jullie trouwdag elk jaar een activiteit doen die op jullie bucketlist staat.

Zo blijft de trouwdag elk jaar weer bijzonder en verfrissend. Het allerbelangrijkste is dat jullie het leuk en gezellig houden. Probeer elkaar ook af en toe te verassen. Ga voor een spontaan uitje naar het pretpark, bezoek een markt of ga een weekendje shoppen.

 De leukste herinneringen zijn die waarvan je het niet verwacht. Houd het dus spontaan en luchtig. Je kan je herinneringen ook vastleggen in een fotoboek, zodat je deze samen later nog terug kan kijken! De grote dag is al achter de rug, maar het huwelijk begint nu pas, maak er samen het beste van!

Ben je geïnspireerd en wil je leuke ideeën op doen voor jouw bucketlist of voor een spontaan uitje? Kijk dan op de website van koopzondagen.net. Hier vind je allerlei activiteiten die jullie samen, met de kinderen of vrienden kunnen doen.

Related blogs

wedding magazine gratis bij weddingfair
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

200 pagina's vol inspiratie! | Gratis bij 1 van onze 12 trouwbeurzen!

Ter waarde van €19,95