Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

de bruiloft day after

De Bruiloft Day After

Er zijn complete websites volgeschreven met de mooiste dag van je leven en de voorbereidingen daarop. De dag erna wordt minder beschreven terwijl het minstens zo belangrijk is om hier ook een heerlijke dan van te maken om even lekker na te genieten. Daarom hier een blog met tips voor de dag na je bruiloft om lekker bij te komen en te kletsen over wat er allemaal gebeurt op de bruiloft.

Samen naar de sauna

Hoe lekker is het om je de day after helemaal in de watten te laten leggen tijdens een dagje Sauna. Een compleet verzorgde dag met wellness, een hapje en een drankje, behandelingen en vooral lekker in de sauna. Zie je het al voor je? De hele dag in badjas, met je allerliefste, nakletsen over alle belevenissen van de dag ervoor. Die ene oom die net een glaasje teveel op had, die vriendengroep met dat hilarische stukje. De foto’s in het bos. De eerste dans. Als je er aan terugdenkt springen je de tranen van geluk in de ogen. Zo’n dag is natuurlijk al duur genoeg dus zoek bijvoorbeeld naar een Zwaluwhoeve aanbieding en wie weet kan je voor een zacht prijsje toch alles doen wat je graag wilt bij een dagje weg.

Andere activiteiten na de bruiloft

Veel trouwlocaties bieden voor de dag na de bruiloft arrangementen voor een dagje samen genieten. Dat begint natuurlijk met een ontbijtje op bed, volledig verzorgt met een eitje, croissant en verse koffie. Daarna stap je in de boot die klaar ligt voor een romatische boottocht door de natuurlijk voor complete rust en stilte na een hectische dag. Je kan ook een uitgebreide strandwandeling maken en lekker uitwaaien om zo alles wat je hebt meegemaakt en mooi plekje te geven in je herinnering. Wat natuurlijk ook geweldig is om meteen de foto’s te checken, vaak zijn dit er duizenden en moet er een selectie gemaakt worden van welke foto’s er in  het boek moeten komen. En natuurlijk niet te vergeten die grappige foto’s uit de photoboot die je had laten neerzetten.

De cadeaus uitpakken

Dit is natuurlijk één van de favoriete bezigheden na een trouwerij. Al die cadeaus uitpakken die iedereen speciaal voor jullie heeft meegenomen. Stapels met enveloppen met een lieve boodschappen waar je de tranen van in de ogen springen. Gasten van de oude stempel kiezen nog weleens voor huishoudelijke apparatuur zoals dat vroeger gebruikelijk was, dus kijk niet raar op als er een broodrooster of staafmixer tussen zit. Lief bedoelt en eigenlijk ook best wel grappig. Het is ook aan te raden om een paar doosjes achteruit te zetten voor alle flessen wijn die op de cadeautafel staan.

 

Kortom

Veel tijd een aandacht gaat naar de voorbereiding van de bruiloft en de dag zelf. Hierdoor wordt ‘the day after’ weleens vergeten. Maar zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de dag erna ook belangrijk en daarom goed om daar ook een planning voor te maken. Het is niks aan om na een fantastische dag weer meteen terug naar de realiteit te moeten.

 

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!