Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

LET’S GO ON A ROADTRIP!

Hebben jullie altijd al de droom gehad om niet op unieke en avontuurlijke roadtrip gaan als huwelijksreis? Er is niemand die jullie tegen houdt!

Waarom ooit op roadtrip gaan?

Lekker relaxen op een eiland met witte stranden en een blauwe zee is heerlijk, maar jullie houden eigenlijk ook wel van wat actie. Een roadtrip heeft dat allebei! Het is ook nog eens super romantisch!
Samen de wereld ontdekken, de huwelijksreis is een goede reden om dit avontuur samen aan te gaan.

Een roadtrip is natuurlijk wel een bijzondere vakantie dus het is belangrijk dat alles veilig geregeld is Jullie kunnen er voor kiezen om vooraf alle hotels of kampeerplekken al te regelen, maar het is ook leuk als jullie onderweg nog de keuze hebben. Probeer in ieder geval van te voren wel al wat bestemmingen te bepalen.

”Dit is het moment om voor jullie droomauto te kiezen”

Het is geheel eigen invulling hoe vaak jullie wisselen van overnachtingsplek. Een beetje luxe op zo’n huwelijksreis is toch wel  leuk, je kunt bijvoorbeeld een bijzonder hotel boeken voor de eerste nacht of juist voor de laatste paar nachten.

Naast een hotel is een speciale auto ook een luxe cadeau wat jullie jezelf kunnen geven op de roadtrip. Dit is het moment om voor jullie droomauto te kiezen.

De bestemming van jullie roadtrip kan eigenlijk overal zijn. Er zijn genoeg leuke bestemmingen in Europa, zoals Italië. Maar je kunt ook naar de andere kant van de oceaan zoals naar Amerika, een echt roadtrip land. Met een camper door Australië trekken is gegarandeerd ook een romantische roadtrip, misschien wel slim om dan wat langer weg te blijven aangezien het erg ver reizen is om daar te komen.

Een leuke herinnering voor later is als jullie op de kaart elke plek aangeven waar jullie zijn geweest tijdens jullie roadtrip, neem die kaart mee en houd hem bij. Later zullen jullie heel blij zijn dat jullie dat hebben gedaan.

Het is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Jullie zullen heel veel mooie plekken zien, koester dat ook zeker.

Roadtrippen maar!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!