Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Inspiratie bruiloft Alles echt bij WeddingFair

Inspiratie voor je bruiloft

"Inspiratie voor jouw Bruiloft; bij WeddingFair vind je"

Alles in het echt

_____________________________🖤_____________________________
Het is een grote zoektocht naar wat je nu precies voor jouw bruiloft moet zoeken. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, is het fijn om op internet te surfen. Maar het is nog veel fijner om alles in het echt te zien: op de meest inspirerende trouwbeurs bij jou in de buurt!

Op een trouwbeurs heb je allerlei verschillende bedrijven die belangrijk zijn voor je bruiloft bij elkaar, hoe makkelijk is dat? De juwelier, banketbakker, bruidsmodezaak en dj-desk zitten allemaal bij elkaar. Wanneer je van te voren vragen op hebt gesteld kun je makkelijker een gesprek aangaan met een bedrijf. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Daarnaast kom je ook nog eens met de bedrijven in persoonlijk contact. Je kunt de bruidstaart proeven, de fotograaf ontmoeten en je laten verblinden door schitterende sieraden. Dit is allemaal niet mogelijk via een blog of tijdschrift.

Alle vragen die je de afgelopen weken hebt gekregen kunnen binnen één middag beantwoord worden, het is fijn om met echte personen te praten. Je hebt er een gezicht bij en dat geeft ook een vorm van vertrouwen. Uit zo’n gesprek komt gelijk naar voren of er een bepaalde klik is ja of nee.

Let

the

Adventure

begin

‘’ Je kunt de bruidstaart proeven, de fotograaf ontmoeten en je laten verblinden door schitterende sieraden.‘’

"WeddingFair heeft bruidsbeurzen in 12 steden"

Altijd Gratis Entree

Inspiratie voor je Bruiloft is bij WeddingFair altijd gratis.

De hele beleving van de sfeer van een bruiloft komt veel meer naar voren op een beurs dan dat je op internet verschillende beelden en moodboards ziet. Je kunt wel bedenken hoe alles eruit komt te zien, maar in het echt is alles toch heel anders.

Je kunt materialen voelen, smaken proeven en een photobooth uitproberen. Als bruidspaar wil je een verhaal horen dat klopt. Je wilt het juiste gevoel, de warmste handdruk en het hartelijkste welkom voordat je een beslissing neemt. Kalender Trouwbeurzen

Bruiloften kunnen kostbaar zijn; dat is een feit. Je kans om euro’s te besparen is altijd aantrekkelijk. Bij WeddingFair vind je altijd beursaanbiedingen. Bij onze beurzen krijg je cadeautjes en leuke extra’s. We blijven toch altijd vrolijk worden van kortingen, gratis cadeaus en extraatjes. Veel bedrijven geven je een flyer of magazine mee, een korting omdat je elkaar hebt ontmoet op de beurs of een tasje met allerlei leuke goodies wat bij het bedrijf past. Zo kun je als je thuis komt na de beurs nog heerlijk verdwalen in alle folders en magazines die je hebt meegekregen. Ook een win-actie kan jou het nodige voordeel opleveren.

bruiloft inspiratie alles is echt bij weddingfair
bruiloft inspiratie alles is echt bij weddingfair

Op elke WeddingFair is er een nieuwe #loveandwin actie waaraan je mee kunt doen. Win een bruidsjurk, trouwpak, trouwringen of een photoshoot. Om de feestvreugde te vergroten krijgen als laatste alle kids een feestelijke verrassing terwijl er voor elke bruid de trouwagenda gratis wordt geserveerd. Dat is alvast je eerste cadeau voor je voorgenomen huwelijk.

Trouwspecialisten helpen je bij het organiseren van jouw bruiloft. Organiseer een bruiloft die jij zelf wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat. Geen enkele trouwdag is gelijk aan de ander. Wij zorgen voor diversiteit waardoor je echt iets te kiezen hebt!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!