Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Spaanse bruiloft bravo weddings

Een droombruiloft in Spanje

Zonnig weer, heerlijk eten, bijzondere landschappen en een romantische sfeer, wie wil dat nou niet! Een onvergetelijke bruiloft in Spanje maakt dit allemaal mogelijk. Jouw perfecte bruiloft onder de Spaanse zon!

De Spaanse bruiloft

Trouwen zit al sinds jaar en dag verweven in de Spaanse cultuur. Niet alleen de families zijn groter vergeleken met Nederland, maar ook de feesten worden grootser en uitgebreider aangepakt. Door de prioriteit van bruiloften, zijn er door heel Spanje een breed scala aan locaties te vinden waar je kunt trouwen. Per regio verschillen de soorten locaties, maar locaties waar je kunt trouwen, dineren, feesten én overnachten kun je door heel Spanje vinden!

Spaanse bruiloft sevilla

Budget

Een welbekende misvatting is dat een bruiloft in het buitenland vele malen duurder is dan in Nederland. Het allerbelangrijkste om te beseffen is: je maakt het zo duur als je zelf wilt! Vaak liggen de prijzen per persoon lager dan in Nederland, waardoor je voor de bruiloft zelf minder kwijt bent en er meer voor terug krijgt. Het totaalplaatje aan kosten hangt dan ook weer af van het seizoen en de regio. 

Weddingplanner

Een bruiloft organiseren in een ander land kan wat gecompliceerder zijn dan verwacht. Het is op afstand, je spreekt de taal niet, en kunt ook niet goed onderhandelen over bijvoorbeeld prijzen. De weddingplanner zorgt voor het contact met de leveranciers om alles tot in de puntjes te regelen en de bruiloft onvergetelijk te maken!

Geschreven door Bravo Weddings

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!