Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Bruidsaccessoires cupido

Zoektocht naar je mooiste bruidsaccessoires

Bruiloftsplanning is een wervelwind, en sommige delen ervan zijn leuker dan andere. De gastenlijst inkorten? Waarschijnlijk niet je favoriete taak. Maar je droom trouwjurk vinden met de bijbehorende accessoires? Die komt waarschijnlijk een beetje hoger op de lijst. Veel bruiden zien het aanschaffen van de bruidsaccessoires niet als prioriteit. Maar het is belangrijk dat jij je zoektocht op tijd begint. Want ook de bruidsaccessoires moet je inplannen!

Schoenen zijn een van de belangrijkste huwelijksaccessoires voor de bruid. Of je nu torenhoge hakken of comfortabele flats wilt, je moet je trouwschoenen uitkiezen voordat je je eerste jurk past, zodat je jurk perfect kan worden gezoomd. Denk bij het kiezen van je trouwschoenen natuurlijk aan je comfort, maar ook aan je trouwlocatie en stijl. Als je bijvoorbeeld het grootste deel van je trouwdag buiten op gras of in het zand zult zijn, zullen naaldhakken waarschijnlijk niet comfortabel of geschikt zijn – blijf in plaats daarvan bij sandalen of platte schoenen.

Bruidsaccessoires

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om je bruidskapsel. Kies jij voor een prachtige haaraccessoire of een traditionele sluier? Het is belangrijk dat je hier van te voren goed over nadenkt. Deze moet je namelijk bij je hebben voor je eerste proef-afspraak bij de kapper!

Je hoeft jouw huwelijksaccessoires niet per se precies af te stemmen op jouw verlovingsring en trouwring, maar dit is een goed begin. Gebruik het metaal waarvan je ringen zijn gemaakt als startpunt om de rest van je sieraden te kiezen. Als je bijvoorbeeld gouden ringen hebt, zou je waarschijnlijk weg kunnen komen met zilveren oorbellen, maar roségouden oorbellen zouden botsen. Je sieraden maken je hele bruidslook compleet en moeten ook bij je bruidsmake-up passen. Neem daarom ook je sieraden mee naar de afspraak met jouw make-up artist!

Geschreven door Cupido Bridal team

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!