Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

aanzoek hond

I Said Yes!

Een van de meest magische, intieme en liefdevolle momenten van het hele trouwavontuur: het aanzoek. De grote vraag waar alles mee begint: ‘’Wil je met mij trouwen?’’ Aanstaande bruiden vertellen over hun ervaring toen zij ten huwelijk werden gevraagd. Zagen ze het aankomen of was het een complete verrassing?

Aanzoek Annemieke

25-08-2020

Op 25 augustus 2020 waren Annemieke en haar vriend 5 jaar samen. Hij had haar verrast met een weekendje weg. Zij had echter geen idee waarheen. Uiteindelijk kwam zij terecht op Terschelling.

Tijdens een heerlijke wandeling door de duinen onder het genot van een stralende zon stelde hij toen die ene vraag. ‘’Ik wist eerst niet wat ik moest zeggen. Ik zei als eerste ‘’huh wat?’’. Hij bleek achteraf enorm zenuwachtig te zijn, vertelt Annemieke lachend.

‘’Wij hebben het er wel eens over gehad. Hij was vooral van mening dat trouwen alleen maar voor het papiertje is. Ik ben al wat ouder, hij heeft net een baan dus we zijn net aan het settelen. Ik had het ooit wel verwacht, maar zeker niet op dit moment’’.

‘’ Ik wist eerst niet wat ik moest zeggen! Ik kon alleen maar ‘’ HUH WAT’’? uitbrengen’’
Aanzoek Annemieke
‘’ Mijn verlovingsring. Deze foto hebben wij naar familie en vrienden gestuurd om te laten weten dat wij gaan trouwen.’’

De aanstaande bruidegom had al een lange tijd de ring in huis, verstopt op de bovenste plank van de kast waar Annemieke niet bij kon. Hij had het met niemand besproken of om hulp gevraagd, niet tegen zijn vrienden en niet tegen zijn ouders.

‘’Ik houd van wat alternatieve dingen, dus hij is voor de ring op zoek gegaan naar iets anders dan anders. Het is echt een ring die bij me past. Geen standaard zilveren ring met een diamantje, maar eentje met een bijzondere vorm en een rode steen. ’’

De plannen zijn om rond mei 2022 te trouwen. ‘’ De wens is om in het voorjaar te trouwen, wij willen namelijk graag buiten onze bruiloft kunnen vieren’’.

‘’Op het moment dat ik ten huwelijk werd gevraagd kwam al snel het enthousiasme om veel inspiratie op te doen. Dat is ook precies wat ik het komende jaar ga doen. De voorpret is het leukste!’’

Aanzoek Monica

14-02-2019

Aanzoek

Vlak voor Valentijnsdag vloog Monica samen met haar vriend en schoonouders naar Zanzibar om daar het 30-jarig huwelijk van haar schoonouders te vieren.

‘’ Ik zeurde best al lang dat ik wilde trouwen. Mijn vriend was er niet zo van.’’

In het vliegtuig onderweg naar Zanzibar bedacht Monica’s vriend om haar dáár te vragen. Zonder enige voorbereiding in Nederland heeft hij bij aankomst gelijk een plan bedacht!

‘’ Ik had al een vermoeden. Op de laatste dag moesten we ineens naar een ander hotel om daar nog wat te gaan drinken. Ik had daar niet zo veel zin in, maar mijn vriend bleef maar aandringen. Toen we daar eindelijk zaten, moesten we ineens ook weer weg. Ik vond dat hij erg raar deed. We moesten en zouden ook terug lopen via het strand, aangekomen bij het strand van ons hotel zag ik een overkapping staan, met een groot hart in het zand en overal rozen blaadjes en kaarsjes. Ik werd een beetje zenuwachtig. Voor mijn gevoel stonden er enorm veel mensen, maar dat viel uiteindelijk mee. Ik wilde eigenlijk weglopen, maar toen hij begon te praten en op zijn knieën ging viel alle spanning weg. ‘’

‘’ Ik wilde eigenlijk weglopen, maar toen hij begon te praten en op zijn knieën ging viel alle spanning weg. ‘

Achteraf bleek dat dit al zijn tweede poging was. De eerste poging was in Tanzania, het idee was om Monica in een luchtballon te krijgen en tijdens deze vaart haar ten huwelijk te vragen. Maar Monica durfde voor geen goud in de luchtballon, plan mislukt dus.

Nu is het stel gelukkig verloofd. Het plan is om in het laatste kwartaal van 2020 te trouwen. Dan zijn ze 10 jaar samen dus is het dubbel feest!

Aanzoek Mayra

25-04-2020

Mayra werd door haar vriend verrast met wel een heel lief aanzoek. Mayra’s aanstaande had de hele familie met een smoes bij elkaar gebracht. ‘’ Hij vroeg mij om even op te gaan frissen zodat we wat leuke foto’s konden gaan maken samen. Dus zonder iets door te hebben heb ik mij omgekleed en opgefrist. Toen ik beneden kwam vroeg mijn oma of ik even met haar een rondje wilde lopen, want ze had last van haar rug. Natuurlijk wilde ik dat. Nietsvermoedend liep ik met haar mee, het bleek natuurlijk allemaal een vooropgezet plan.’’

Aanzoek
‘’ Nog voordat ik het in me had opgenomen stond mijn vriend achter mij en ging vervolgens op één knie’’.

Bij terugkomst zag Mayra hun nieuwe pup in een buitenren zitten met een raar strikje om zijn hals. ‘’Ik ging natuurlijk meteen kijken. Aan het strikje hing een kaartje waarop stond ‘’ wil je met me trouwen’’. Nog voordat ik het in me had opgenomen stond mijn vriend achter mij en ging vervolgens op 1 knie’’.

Voor Mayra was dit een sprookjesaanzoek. Samen met haar familie, lieve pup en natuurlijk haar grote liefde.

Aanzoek ring

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!