Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Vivian vrijgezellenfeest

Het vrijgezellenfeest van Vivian

Op eerste kerstdag, in pyjama naast de kerstboom werd Vivian ten huwelijk gevraagd. Tegenwoordig werkt zij zelf in de trouwbranche met haar bedrijf: Haarverzorging Vief! Vivian stapte in mei 2019 het huwelijksbootje in, maar in april dat jaar werd zij verrast door haar vriendinnen voor een uitgebreide bachelorette party!

Verassing

‘’Ik zag het wel aankomen, dit was een van mijn enige vrije weekenden in die periode, maar wat er allemaal zou gebeuren wist ik echt niet.’’

Vivian had zelf haar wensen doorgegeven aan haar schoonzussen. Hen had ze ook gevraagd om het te organiseren, ook heeft Vivian opgegeven wie ze er graag bij zou willen hebben. Ze wilde graag feesten en een nachtje wegblijven, verder maakte het haar weinig uit. Ze vond het fijn om een klein beetje houvast te hebben.

Vrijgezellenfeest

Voor het vrijgezellenfeest van Vivian kozen haar vriendinnen een zaterdag, Vivian en haar familie gingen naar de atletiekwedstrijd van haar zoon. ‘’Blijkbaar is er tijdens die wedstrijd door de speakers mijn naam geroepen omdat ik mij moest melden. Toen wij koffie gingen drinken in de kantine zei iemand: je naam werd geroepen. Ik had niets door. Toen ik mij omdraaide kwamen mijn vriendinnen aanlopen en begon de hele verrassing.’’
Vivianne werd aangekleed als ‘’unicorn’’ en daarna is het gezelschap vertrokken naar haar huis, om haar spullen te pakken: klaar voor het weekend!

Suppen en escaperoom

Na een rit in de auto kwamen de meiden aan in Breda. Daar begonnen zij de dag met een picknick, tijdens deze picknick kregen zij uitleg over de volgende activiteit: suppen. ‘’Door de grachten van Breda suppen, een bijzondere ervaring.’’ Na het opfrissen zijn de meiden doorgegaan naar een Escape room, iets wat Vivianne enorm leuk vind om te doen. In twee groepen moesten de dames ontsnappen uit een cel. ‘’Ik houd enorm van speciaal biertjes, daarom was ik blij verrast dat wij na de escaperoom een bierproeverij hadden en heerlijk hebben gegeten.’’ Na de bierproeverij is het gezelschap de kroeg ingedoken en volgde een lange en onrustige nacht na het vrijgezellenfeest van Vivian.
De volgende ochtend sloten de dames af met een heerlijke lunch in het bos.

Vrijgezellenfeest suppen

Vrijgezellenweekend

Wil je uitpakken? Een vrijgezellenfeest kun je dus verspreiden over een heel weekend! Meerdere activiteiten en overnachten in een bijzonder verblijf.

 Als ik de kans had, dan zou ik er zelf niets aan veranderd hebben, ik vond het een heerlijk weekend en het was precies goed gepland. Het was weinig wachten, iets waar ik bij sommige vrijgezellenfeesten wel eens moe van wordt.’’ Als tip wilt Vivian meegeven dat een goede tijdsplanning naar haar mening belangrijk is om een onbezorgde dag te hebben!

Related blogs

aanzoek hond

I Said Yes!

Een van de meest magische, intieme en liefdevolle momenten van het hele trouwavontuur: het aanzoek.

LEES VERDER
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!