Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

leintjes bloemen trouwkaarten

Je eigen trouwkaart ontwerpen!

Jullie gaan trouwen en bij de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles perfect geregeld is en natuurlijk het mooiste feestje waar al je gasten nog lang over napraten. Maar waar begin je? En wat voor keuzes moet je allemaal maken? Om het voor je zelf makkelijker te maken om een trouwkaart te kiezen zijn er verschillende dingen die je zou kunnen doen. Om te beginnen met zoeken is het handig om je een aantal dingen af te vragen.

Wil je zelf kaarten ontwerpen zoals met een handige editor waarbij je trouwkaarten zelf kan ontwerpen, kies je voor een semi custom kaart waar je alleen je gegevens voor hoeft door te geven of kies je voor een designer waarbij je al je wensen kan doorgeven of voor een illustrator die een persoonlijke illustratie voor jullie maakt. Samen ga je een ontwerpproces in waar je al je wensen kunt doorgeven en deze worden vertaald naar een uitnodiging die jullie persoonlijkheid weerspiegeld.

Voordat je met een designer aan tafel gaat zitten of gaat zoeken naar trouwkaarten is het handig om een moodboard te maken op basis van jouw stijl en wensen en uiteraard kleuren die je op je bruiloft wilt toepassen.

Zo zorg je ook dat alles op je bruiloft perfect bij elkaar matcht. Voor een eenheid is het erg mooi om de stijl door te trekken in heel veel items zodat je eigen trouwhuisstijl ontstaat. Maak je eigen set compleet met save the dates, menukaarten, rsvp’s, tafelkaartjes, cadeaulabels of programmakaarten in dezelfde stijl!

trouwkaarten leintjes

Het is tegenwoordig ook mogelijk om alles geheel online te ontwerpen. Je maakt een keuze uit de beschikbare ontwerpen online of je ontwerpt het online zelf met de kaartopmaker. Super is het om ook nog extra je kaarten met bijvoorbeeld goudfolie af te werken, net voor die extra touch.

Geschreven door Leintjes.nl

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!