Picture of Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

rozenhof trouwringen

Trouwringen zien, voelen en passen

Is de liefde van je leven op zijn of haar knieën gegaan? Wat een bijzondere ervaring hè? Er staat je nu gegarandeerd een supermooie tijd te wachten.

Een van de leukste dingen om te doen – naast taarten proeven en trouwkostuums shoppen – is natuurlijk het uitzoeken van jullie trouwringen!

Je draagt je trouwring dag in dag uit en herinnert je telkens aan jullie prachtige dag vol liefde.

trouwringen rozenhof

Sommige stellen zijn echter overweldigd door alle verschillende opties, trouwringen zijn er namelijk in zoveel verschillende soorten en maten. De ring moet volledig naar jullie smaak zijn, je draagt hem namelijk de rest van je leven! Laat je daarom adviseren door een echte specialist. Die je alles kan vertellen over de nieuwste trends, diamanten en materialen. Je moet de trouwringen zien, voelen en passen om de perfecte keuze te maken.

‘’Liefde hier, hartjes daar, ringen om en trouwen maar!’’

Misschien hebben jullie samen al jaren een prachtig ontwerp in jullie hoofd, maar de trouwring van jullie dromen nog nooit ergens gezien?

Dan zijn custom-made trouwringen een goede optie voor jou! Een goudsmid kan door al zijn creativiteit en vakmanschap deze droom voor jullie waarmaken

Geschreven door Rozenhof Trouwringen

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!