Rozenhof Trouwringen

Oh - Hey you!

Welkom bij Rozenhof Trouwringen,

De mooiste trouwringen vindt u bij Rozenhof Trouwringen

Bent u inspiratie aan het opdoen voor uw huwelijksdag en dan in het specifiek naar de trouwring? Ja wij geven het toe, de keuze is reuze! Dus bent u nu benieuwd waar u het best uw trouwringen kunt uitzoeken? Lees dan vooral even verder, want bij Rozenhof Trouwringen is de zoektocht naar trouwringen veel minder moeilijk!

Rozenhof Trouwringen
Een trouwringenstudio gelegen in het natuurrijke Drenthe, de plek waar u moet zijn voor het uitzoeken van uw trouwring. We spreken over trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen! Begrippen als persoonlijkheid, flexibiliteit en ambachtelijkheid zijn niet weg te denken bij deze unieke trouwringenspecialist!
Trouwringen uitzoeken in een ontspannen setting
Rozenhof Trouwringen is een trouwbedrijf dat persoonlijk contact met de klant omarmt. Maar in hoeverre dan? Wij kunnen uw vertellen, persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1! Zo werken wij op afspraak, zodat u samen met uw aanstaande de trouwringenstudio helemaal voor u alleen hebt. Trouwringen uitzoeken is bij ons een romantische en relaxte gebeurtenis!
Drukke agenda?! Wij staan voor u klaar
Bruidsparen zijn vaak in de bloei van hun leven en hebben het mega druk! Dus geen tijd om op de reguliere winkeltijden trouwringen uit te zoeken? Dat kan bijna niet! Want wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. The door is always open….
Rozenhof Trouwringen is ook goudsmid
Naast onze uiteenlopende collectie trouwringen die fysiek aanwezig zijn in onze trouwringenstudio, zijn wij ook goudsmid! Dat betekent dat wij ook trouwringen zelf maken! Dus heeft u ideeën over uw trouwring en wilt u uw eigen trouwring ontwerpen? Neem dan zeker contact met ons op, want wij vinden het super leuk om met creatieve bruidsparen een prachtig eindresultaat in de vorm van twee matchende trouwringen neer te zetten.
Contact
Dit was een kleine inleiding over trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen. Bent u benieuwd naar meer informatie over ons? Bekijk dan zeker onze website! Wij houden maandelijks een trouwblog bij en hebben vele trouwringen uit onze collectie online staan. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of per mail.

 

 

 

Rozenhof Trouwringen

Schoolweg 60
7924 PN Veeningen (Drenthe)

Openingstijden

Geopend 7 dagen per week op afspraak. 10.00-22.00 uur.
Juwelier Theo Verbree

Eén reactie

  1. Mijn verloofde heeft mijn verlovingsring zelf uitgezocht en ik ben er helemaal weg van. Het is heel uniek en ik heb nog niets gezien dat lijkt op de ring. Hij moest het formaat aanpassen en zei dat ze heel makkelijk gedaan kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.