Bedrijfscategorie: Edelsmid

Laurora Edelsmederij

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwringen horen daar natuurlijk bij.Bij Laurora Edelsmederij wordt elke trouwring met de hand gemaakt.

Lees verder »

Juwelier & Edelsmid Art Object

Art Object al 35 jaar vertrouwen, ervaring en passie!

Art Object, een familiebedrijf met al 35 jaar vertrouwen en ervaring in passie voor sieraden.
Gespecialiseerd voor particulier voor custom made sieraden en concept sieraden voor bedrijven.
Op zoek naar iets speciaal voor particulier of bedrijf wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Ooit begon Art Object op een zolderkamertje daarna in een dubbele garage met kelder. De droom om naar een andere locatie te verhuizen is al weer 25 jaar geleden kwam uit.De combinatie van eigen showroom en atelier heeft er altijd voor gezorgd dat wij onze klanten direct kunnen helpen.

Met onze eigen diamantzetter en goudsmeden in huis kunnen wij u helpen op het gebied van: eigen ontwerp, oorbellen, armbanden, trouwringen, diamant, verloving, geboorte, vingerafdruk, as-sieraden, reparatie en oud goud. Tevens hebben wij een grote collectie ringen naar keuze in platina, goud, witgoud of zilver. We nemen ruim de tijd om uw wensen door te nemen en u kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Kom gezellig een keertje langs de koffie staat klaar!

Lees verder »

U and I Edelsmeden : bijzondere trouwringen

De ring: net zo uniek als jullie liefde

Iedereen wil uniek zijn, zo ook met de trouwringen. En dat is mogelijk want je kunt je trouwringen exclusief voor jullie laten ontwerpen, maken en personaliseren. Het begint met een gesprek aan tafel bij de edelsmid, en uiteindelijk hebben jullie twee prachtige, unieke en persoonlijke trouwringen. Waar er maar twee van bestaan.

Een edelsmid ontwerpt zijn eigen collectie, hij maakt en verkoopt die collectie in zijn eigen atelier of galerie. Zo worden jullie trouwringen unica met een hoog artistiek gehalte. Aan zo’n proces begin je het beste 3 tot 6 maanden voor de trouwdatum. Je wilt tenslotte geen haastklus! Reserveer bij voorbaat voldoende geld voor de ringen. Met een budget vanaf € 1.500,-kun je ringen ontwerpen die net zo uniek zijn als jullie liefde.

Handgemaakte sieraden zijn niet alleen mooi, maar er zit een verhaal achter. Ze hebben een ziel. Je herkent in de sieraden de vertaling van jullie unieke liefde, de passie voor het vak en de vele uren werk die erin zit, en jullie mogen die gaan dragen. Hoe bijzonder is dat?

Samen met de edelsmid ontwerpen jullie een ring met een verhaal, jullie verhaal… Willen jullie bijvoorbeeld elkaars vingerafdruk of handschrift in de ring? Kiezen jullie voor een bijzonder materiaal of kleur? Een verborgen boodschap? Verwerken jullie het goud van de trouwring van een overleden (groot)ouder in jullie ringen? Of wil je op termijn diamantjes kunnen toevoegen bij een jubileum of de geboorte van jullie kinderen?

“De basis van het ontwerpen en maken van een sieraad is creativiteit” :aldus Maarten Versteeg. “In mijn bedrijfsnaam vind je de samenwerking met de opdrachtgever terug. Dat vind ik belangrijk”
Elk moment als je na de bruiloft een blik werpt op de ring om je vinger, denk je terug aan de speciale manier waarop die is gemaakt en wat voor verhaal en vooral de herinnering en liefde die erachter zit.

Lees verder »

Rozenhof Trouwringen

De mooiste trouwringen vindt u bij Rozenhof Trouwringen

Bent u inspiratie aan het opdoen voor uw huwelijksdag en dan in het specifiek naar de trouwring? Ja wij geven het toe, de keuze is reuze! Dus bent u nu benieuwd waar u het best uw trouwringen kunt uitzoeken? Lees dan vooral even verder, want bij Rozenhof Trouwringen is de zoektocht naar trouwringen veel minder moeilijk!

Rozenhof Trouwringen
Een trouwringenstudio gelegen in het natuurrijke Drenthe, de plek waar u moet zijn voor het uitzoeken van uw trouwring. We spreken over trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen! Begrippen als persoonlijkheid, flexibiliteit en ambachtelijkheid zijn niet weg te denken bij deze unieke trouwringenspecialist!
Trouwringen uitzoeken in een ontspannen setting
Rozenhof Trouwringen is een trouwbedrijf dat persoonlijk contact met de klant omarmt. Maar in hoeverre dan? Wij kunnen uw vertellen, persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1! Zo werken wij op afspraak, zodat u samen met uw aanstaande de trouwringenstudio helemaal voor u alleen hebt. Trouwringen uitzoeken is bij ons een romantische en relaxte gebeurtenis!
Drukke agenda?! Wij staan voor u klaar
Bruidsparen zijn vaak in de bloei van hun leven en hebben het mega druk! Dus geen tijd om op de reguliere winkeltijden trouwringen uit te zoeken? Dat kan bijna niet! Want wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. The door is always open….
Rozenhof Trouwringen is ook goudsmid
Naast onze uiteenlopende collectie trouwringen die fysiek aanwezig zijn in onze trouwringenstudio, zijn wij ook goudsmid! Dat betekent dat wij ook trouwringen zelf maken! Dus heeft u ideeën over uw trouwring en wilt u uw eigen trouwring ontwerpen? Neem dan zeker contact met ons op, want wij vinden het super leuk om met creatieve bruidsparen een prachtig eindresultaat in de vorm van twee matchende trouwringen neer te zetten.
Contact
Dit was een kleine inleiding over trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen. Bent u benieuwd naar meer informatie over ons? Bekijk dan zeker onze website! Wij houden maandelijks een trouwblog bij en hebben vele trouwringen uit onze collectie online staan. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of per mail.

Lees verder »

N Design

N Design staat bekend om de technische kennis van high-tech materialen en productiemethoden om sieraden te ontwikkelen. Wij ontwerpen en vervaardigen moderne trouwringen en sieraden, denk ook aan relatiegeschenken met een eigentijdse uitstraling.

Lees verder »

Goudsmederij Bommel

Op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Samen kunnen wij er voor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag krijgen, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen.

Wij zijn namelijk dé trouwringenspecialist, met de grootste collectie trouwringen van de Benelux. Ook kunnen wij geheel naar jullie wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook merken zoals: Aller Spanninga – Breuning – Cardillac – Collectie Duo – Collection Ruesch – Edeldesign – Gerstner – Heideman – Mathisse – Mokume MVH – Saint Maurice – Titan Factory – Vincent van Hees

Wist u ook dat trouwringen helemaal niet duur hoeven te zijn? In onze uitgebreide collectie vindt u trouwringen voor elk budget, de titanium basisringen zijn al verkrijgbaar vanaf €100,- per paar.

Graag willen wij jullie nog wijzen op een aantal bijzonderheden:

– Bij betaling binnen één week ontvangen jullie nog een leuke korting!
– Jullie ringen worden uiteraard gratis gegraveerd.
– En als jullie voor meer dan € 1000,= aan trouwringen koopt, krijgen jullie op jullie trouwdag een GRATIS trouwauto van ons te leen (vraag naar de voorwaarden aan één van onze medewerkers).

In onze webshop vinden jullie een (kleine) selectie van onze trouwringen collectie, maar voor een belangrijke aankoop als deze adviseren wij jullie om naar onze winkel te komen.

Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop!

Graag tot ziens!

Lees verder »

De Edelsmederij

In ons atelier worden niet alleen de traditionele materialen gebruikt zoals goud in al haar kleuren maar ook technische materialen zoals titanium en zirconium, zelfs hout en natuursteen kunnen worden gebruikt.

Een combinatie van deze materialen is ook mogelijk en zo creeren wij graag het sieraad van uw dromen.

Lees verder »

Juwelier Goudsmid Ooms / Le mariage Halsteren

Juwelier Goudsmid Ooms helpt jullie graag bij de zoektocht naar de perfecte trouwringen.

Je kunt in alle rust en gastvrijheid plaatsnemen in onze speciale corner, we tonen jullie een uitgebreide collectie.
We luisteren goed naar jullie wensen om te weten wat daarbij aansluit.

En aangezien goudsmeden in eigen atelier de prachtigste sieraden maken vormen zij een sterk team wat betreft het eventueel ontwerpen en smeden van unieke trouwringen.

Met elk gewenst ontwerp kun je bij ons terecht. Hebben jullie zelf nog geen idee?
Geen punt, ieder van ons heeft zijn creativiteit.

Tijdens de voorbereidingen van je bruiloft zul je merken dat je veel keuzes hebt , echt in van alles. Waar je uiteindelijk voor kiest zal vooral gebaseerd zijn op datgene dat bij jullie persoonlijkheid past, dus ook jullie trouwringen.

Mogen wij ook jullie adviseren?
Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Team Juwelier goudsmid Ooms
(onderdeel van Le mariage)

Lees verder »

Hester Vonk Noordegraaf Jewellery

Jullie ringen, jullie verhaal

Zijn de voorbereidingen van jullie bruiloft in volle gang? Vergeet de trouwringen niet!

Elke liefde is heel uniek en persoonlijk, dus waarom zouden jullie ringen dat niet zijn?
Het is handig om samen te kijken wat jullie mooi vinden en hiervan bijvoorbeeld een pinterest bord te maken. Gaan jullie daarna naar een goudsmid / ontwerper, dan kan deze doormiddel van de juiste vragen, jullie wensen vertalen in een heel persoonlijk ontwerp.
Het zijn vooral de kleine details, gebaseerd op jullie individuele wensen, die de ringen laten samensmelten met jullie zelf.

Als finishing touch kan een gravure, een persoonlijke boodschap, een eigen handschrift, een vingerafdruk, een gedicht… of gewoon de naam en de datum het helemaal af maken.
Een passende boodschap voor iedere liefde!

Hester Vonk Noordegraaf

FINE JEWELLERY DESIGNER
GOLDSMITH – DIAMOND GRADER HRD

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »