ArtObject | Goudsmid en Juwelier

ArtObject | Goudsmid en Juwelier

Oh - Hey you!

Welkom bij Jewelier & Edelsmid Art Object,

Ooit begon Art Object op een zolderkamertje daarna in een dubbele garage met kelder. De droom om naar een andere locatie te verhuizen is al weer 25 jaar geleden kwam uit.De combinatie van eigen showroom en atelier heeft er altijd voor gezorgd dat wij onze klanten direct kunnen helpen.

Met onze eigen diamantzetter en goudsmeden in huis kunnen wij u helpen op het gebied van: eigen ontwerp, oorbellen, armbanden, trouwringen, diamant, verloving, geboorte, vingerafdruk, as-sieraden, reparatie en oud goud. Tevens hebben wij een grote collectie ringen naar keuze in platina, goud, witgoud of zilver. We nemen ruim de tijd om uw wensen door te nemen en u kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Kom gezellig een keertje langs de koffie staat klaar!

Bij ons moet je zijn voor

ArtObject | Goudsmid en Juwelier

Guido Gezellelaan 76
4624 GN Bergen op Zoom

0164 – 256 845

Openingstijden

Ma: 09:00 – 17:00
Di:  09:00 – 17:00
Wo: 09:00 – 17:00
Do: 09:00 – 17:00
Vr:  09:00 – 17:00
Za:   10:00 – 12:00
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Mijn man en ik waren allebei erg onder de indruk van alle opties die ze hebben, evenals de kwaliteit van de ringen die bij art object worden aangeboden. We hebben ontzettend mooie trouwringen kunnen uitkiezen met de hulp van art object.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.