Goudsmid & Co

Oh - Hey you!

Welkom bij Goudsmid & Co,

Trouwringen staan voor eeuwige verbondenheid. Ik maak al mijn trouwringen zelf in de goudsmederij en stenen worden gezet door een vakkundige zetter.

Ik zoek samen met jullie naar de perfecte set of ze nu matchen of niet. Want ieder koppel heeft een eigen uniek verhaal, en daar horen de perfecte ringen bij!

Omdat een trouwring dagelijks wordt gedragen is het belangrijk er goed over te denken en comfortabele mooie ringen te hebben. Hier help ik graag bij. Kom gerust langs op de beurs en daarna in mijn atelier zodat we er tijdens een kopje koffie rustig over kunnen spreken.

Goudsmid & Co

Herenstraat 56,
3985RW  Werkhoven

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.