Juwelier en Goudsmederij Bommel

Oh - Hey you!

Welkom bij Goudsmederij Bommel,

Op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Samen kunnen wij er voor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag krijgen, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen.

Wij zijn namelijk dé trouwringenspecialist, met de grootste collectie trouwringen van de Benelux. Ook kunnen wij geheel naar jullie wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al jullie specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook merken zoals: Aller Spanninga – Breuning – Cardillac – Collectie Duo – Collection Ruesch – Edeldesign – Gerstner – Heideman – Mathisse – Mokume MVH – Saint Maurice – Titan Factory – Vincent van Hees

Wist u ook dat trouwringen helemaal niet duur hoeven te zijn? In onze uitgebreide collectie vindt u trouwringen voor elk budget, de titanium basisringen zijn al verkrijgbaar vanaf €100,- per paar.

Graag willen wij jullie nog wijzen op een aantal bijzonderheden:

– Bij betaling binnen één week ontvangen jullie nog een leuke korting!
– Jullie ringen worden uiteraard gratis gegraveerd.
– En als jullie voor meer dan € 1000,= aan trouwringen koopt, krijgen jullie op jullie trouwdag een GRATIS trouwauto van ons te leen (vraag naar de voorwaarden aan één van onze medewerkers).

In onze webshop vinden jullie een (kleine) selectie van onze trouwringen collectie, maar voor een belangrijke aankoop als deze adviseren wij jullie om naar onze winkel te komen.

Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop!

Graag tot ziens!

Juwelier en Goudsmederij Bommel

Pleintjes 44A
5501 EB Veldhoven

040 – 295 34 41

Openingstijden

Ma: 12:00 – 18:00
Di:   09:30 – 18:00
Wo: 09:30 – 18:00
Do:  09:30 – 18:00
Vr:   09:30 – 20:00
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
Koopzondag 12:00 – 17:00

Eén reactie

  1. ALS je trouwringen gaat kopen, moet je ze hier kopen, de beste selectie en het beste personeel! mijn ring was prachtig en mijn vrouw houdt van die van haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.