Lotte

Lotte

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Proposal jitters

Proposal jitters

Sander Kleinenberg en Noor de Groot nemen al jaren hun volgers mee. Op het kanaal ‘’Queen of Jetlags’’ vind je elke week een nieuwe vlog. Sander en Noor zijn nu 10 jaar samen en Noor plaagt Sander af en toe ‘’waarom heb ik nog geen ring aan mijn vinger’’. Sander vond dat hij er zelf echt klaar voor moest zijn. Een huwelijk zou de cirkel rond maken. Sanders liefde voor Noor is door corona en door zo dicht op elkaar te leven enorm versterkt. Hij is er zeker van; hij wil de rest van zijn leven met haar doorbrengen.

De relatie begon erg dynamisch met veel reizen en afleiding. “Als je wat dichter op elkaar leeft en meer op elkaar aangewezen bent dan kan dat gaan botsen, maar dat is bij ons zeker niet het geval. We waarderen elkaar juist meer.” aldus Sander. Hij wilt het aanzoek extra bijzonder aanpakken. Omdat Noor en Sander samen de hele wereld gezien hebben wilt hij haar echt op een speciale manier laten zien dat hij van haar houdt en haar voor de rest van zijn leven naast zich wil hebben staan.

Sander neemt via YouTube hun volgers mee in het proces naar zijn aanzoek. Samen met zijn dochter Bibi legt hij alles vast in een geheime vlog.

Proposal planner

Samen met Hella Huizinga, goede vriendin en weddingplanner bespreken zij eerst het plan van het aanzoek. Sander wilt niet graag ‘droog’ op zijn knieën, hij heeft een specifieke en bijzondere locatie voor ogen. De locatie is een plek in de duinen die een emotionele waarde heeft voor de familie. Hier wil hij graag dineren met Noor in een volledig aangekleed prieeltje.

Sander neemt zijn dochter Bibi mee op zoek naar de perfecte verlovingsring. Omdat Noor de ‘Zoek mijn vrienden’ functie via iPhone regelmatig checkt hebben Sander en Bibi een smoes bedacht om te gaan shoppen. Het vriendje van Bibi gaat mee en hij neemt de iPhone ’s van Sander en Bibi mee een andere winkel in, zodat Noor niets vermoed. Bibi helpt met het uitkiezen van de perfecte ring. Het oog van vader en dochter valt op een prachtige ring van Cartier, precies wat Noor zou willen

aanzoek

Gerechten

Een goede vriend van Sander heeft een restaurant in Leiden genaamd De Doofpot. Samen met de chef verzinnen zij wat voor gerechten er geserveerd zullen gaan worden tijdens het aanzoek. Sander wil graag een diner waarin bijzondere herinneringen van zijn relatie met Noor in terugkomen. Daarom valt de keuze van Sander op Noor’s favoriete gerecht: avocado toast, Sashimi omdat dit een gerecht is wat het koppel graag eet en een rode wijn uit het gebied in Argentinië waar hun eerste date plaatsvond.

 Tijdens een autorit belt Sander de vader en moeder van Noor op om hen op de hoogte te stellen van de bijzondere gebeurtenis. Hij vraagt nogmaals Noor haar hand en deelt zijn zenuwen en enthousiasme.

Dag van het aanzoek

Het aanzoek zal plaatsvinden in de Duinen van Egmond; een emotionele en waardevolle plek voor de familie. Gedurende de dag filmt dochter Bibi de activiteiten van haar en Hella. Zo is te zien hoe zij samen het prieeltje versieren met prachtige bloemen en lichtjes en hoe zij de ring onder de tafel plakken. Nadat ze de tafel hebben gedekt en de final touches hebben uitgevoerd kijken zij vanuit de bosjes mee tijdens dit spannende moment; Noor en Sander komen er aan!

Sander is stiekem aan het vloggen wanneer hij met Noor door de duinen wandelt. Noor was in de veronderstelling dat ze een foto zouden gaan maken in de duinen. Het was namelijk prachtig weer, het perfecte moment! Wanneer Noor het prieeltje in de verte ziet opdoemen schrikt ze: ‘Is dit voor ons?’. Noor is enorm verrast; ‘Ik heb normaal gesproken altijd alles door als je iets regelt!’.

Huwelijksaanzoek

Verassing

Tijdens het diner is Sander erg zenuwachtig, hij komt moeilijk uit zijn woorden. En dan… Het grote moment… Sander vraagt Noor ten huwelijk!

Na het aanzoek in de duinen van Egmond heeft Sander nóg een verassing voor Noor. Terug in Amsterdam stappen zij in een bootje en overnachten ze in het Sweets Hotel. Midden op het water van de Amstel. Een ultiem romantisch einde van het aanzoek. Sander maakt een grapje; ‘Hierna ga ik niet meer romantisch doen, dit was het…’

Sander en Noor hebben samen een dochtertje; Olivia. Sander had haar niets verteld over het aanzoek door de angst dat zij het misschien tegen Noor zou vertellen. Olivia en Bibi zijn hartstikke blij en kijken enorm uit naar de grote dag. Zij zullen natuurlijk de bruidsmeisjes zijn!

Trouwavontuur

Ondertussen zijn Noor en Sander getrouwd. Zij hebben alles vastgelegd op hun YouTube kanaal in de ‘Wedding Series’. Hier kun je het romantische aanzoek en de bruiloftsvideo terugvinden!

Related blogs

aanzoek hond

I Said Yes!

Een van de meest magische, intieme en liefdevolle momenten van het hele trouwavontuur: het aanzoek.

LEES VERDER
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!