Picture of Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Feestlocatie

Feestlocatie: een feestje om uit te zoeken

Feestlocatie: een feestje om uit te zoeken!

Jouw bruiloft wordt een feestje! Maar waar ga je dat feestje houden? Een feestlocatie kan soms lastig zijn om uit te zoeken, daarom hebben wij hebben een aantal leuke feestlocaties voor jou op een rijtje gezet!

Wil je de hele trouwdag op één locatie doorbrengen, van de huwelijksvoltrekking tot het avondfeest? Of kies je dan toch liever voor twee, drie of vier locaties die totaal verschillend zijn? De feestlocatie moet in ieder geval opvallend en gezellig zijn. De meeste gasten nodig je uit voor het avondfeest, en daar hoort dus een geschikte feestlocatie bij. Zet de muziek maar alvast aan!

Feestlocatie

Een feestlocatie net zoals in een sprookje

Waan je in de wereld van jonkvrouwen, ridders, slotgrachten en torenkamers? Dan is een kasteel perfect voor jullie als feestlocatie! Een kasteel als feestlocatie is een sfeervolle, betoverende en vooral sprookjesachtige locatie waar jullie je samen met gasten prima kunnen vermaken! Naast de beleving is het ook een perfecte locatie om de fotoreportage te houden, denk eens aan de schitterende kasteeltuinen. Alternatieven voor het kasteel zijn land- of herenhuizen. Deze zijn meestal ook voorzien van een ruim aantal vierkante meters aan tuin en zijn prachtig in hun architectuur!

sprookjes locatie

Moderne architectuur

Wil je liever modernere architectuur? Tegenwoordig kun je je trouwfeest ook een industriële tintje geven. Denk maar aan loodsen en oude fabrieken, die nu omgetoverd zijn tot eigentijdse eventlocaties. Door de grote ruimtes kun je iedereen uitnodigen die je wilt!

Een boerderij of hoeve

Misschien vinden jullie het wel heel leuk om het feest te houden op een boerderij of op een hoeve. Een landelijke, romantische sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Denk aan houten veranda’s, verlichte boomgaarden en een grote hooischuur. Een feest net als op een echte country wedding!

Feestlocatie boerderij

Strandpaviljoen als feestlocatie

En wat dacht je van een strandpaviljoen? Een heerlijke zwoele zomeravond met muziek, drankjes en lekker eten. Als achtergrond de zon die zachtjes de zee in zakt… deze locatie is vooral in de zomerperiode erg geliefd! Er zijn steeds meer strandtenten die hun club openstellen voor feesten en partijen. Ga van te voren eens kijken welke strandtent jullie leuk lijkt!

En voor de echte feestbeesten... een club!

Voor de feestbeesten onder ons staat het natuurlijk allang vast: het feest wordt gehouden in een echte club. Jij laat wel even zien hoe jouw zaterdagavonden besteed werden! Spotlights, kleurrijke lampen en harde muziek tot in de late uurtjes. En de dj krijgt iedereen de dansvloer op 😉 Zo swingen jullie je huwelijk in!

feestlocatie

Wil je meer inspiratie of praktische tips bij het kiezen van een trouw-of feestlocatie? Lees hier meer!

Neem een kijkje op Pinterest voor meer inspirerende huwelijksideeën!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!