Picture of Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bloempreparatie nederland van klaveren weddingfair

Bruidsboeket bewaren

Bruidsboeket bewaren:
Koester de herinnering aan jouw mooiste dag

Niemand wil afscheid nemen van het bruidsboeket, zeker niet na alle zorgvuldige planning en bloemstyling die nodig zijn geweest bij het zorgvuldig kiezen van elke bloem en het liefdevol maken van die showstopper. Het zijn de bloemen die je door het gangpad vergezelden, op weg om het Ja-woord aan jouw Number 1 te geven. Na alles wat er is komen kijken bij het samenstellen van de bruidsbloemen, is het geen verrassing dat veel stellen zich afvragen hoe ze het bruidsboeket bewaren als aandenken. Je koestert alle mooie momenten die de bloemen jou steeds weer geven.

“Een deel van wat bloemen zo speciaal maakt, is hun vluchtige schoonheid. Na maanden van metamorfose van zaadje tot stengel, hebben ze eindelijk hun hoogtepunt bereikt in je bruidsbloemen”, zeg Christine Schaart, oprichter van Bloempreparatie Nederland. “Koppels zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​aandenken te maken van hun bloemen, zodat ze altijd een klein beetje van hun bloemdessin hebben om hen te herinneren aan hun speciale dag.”

Bruidsboeket bewaren in een glasheldere 3D-lijst

Als je je bloemen voor altijd wilt behouden, kan dat. Een professioneel bedrijf biedt deze service aan voor alle bruidsboeketten, die gemaakt kunnen zijn door elke bloemist in Nederland. Zij bewerken ze met speciale droogtechnieken en plaatsen ze in een bijzondere 3D-lijst. Het is een prachtige manier om de bruidsbloemen weer te geven die de kleur en vorm behouden, zodat je er elke dag naar kunt kijken en herinnerd wordt aan je bruiloft.

TIP: Als je de vorm en kleur van je bloemen wilt behouden en geen fan bent van het idee van een presse-papier, is een ingelijst boeket een fantastische keuze.

Voor het presenteren van bruidsbloemen wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte 3D-lijsten met conserveringsglas, zodat ze er altijd net zo goed uitzien als de dag dat je ze ontvangt. Je bruidsboeket en/of bruidsbloemen kunnen ook in een stolp, bol of kistje worden gepresenteerd. Ook kun je gebruik maken van zogenoemde bloemgietingen waarbij je bloemen in een glasheldere hars worden gegoten.

Ik wil mijn bruidsboeket bewaren. Hoe werkt 't?

Het proces duurt ongeveer 4-6 weken en kan op alles worden gebruikt, van knoopsgat-corsages tot polscorsages voor bruidsmeisjes. De bloemen worden geprepareerd met de nieuwste technieken.
Zodra wij jullie bruidsboeket hebben ontvangen, halen wij het volledig uit elkaar. De meeste bloemen gaan dan voor een duur van 6 dagen lang in een apparaat. Vervolgens worden ze voorzichtig in droogkamers geplaatst. Elke bloem krijgt een op de soort toegespitste behandeling.

TIP: Wanneer je bloemen bewaard, wil je het proces starten wanneer de bloembladen nog levendig, kleurrijk en onbeschadigd zijn. Als je te lang wacht, hebben ze meer tijd om te sterven, te verwelken en te verkleuren.

De bloemen van het boeket worden stuk voor stuk gedroogd en vervolgens wordt het bruidsboeket verwerkt in een lijst, stolp of in een bolkaars. Christine houdt van de natuurlijke schoonheid van bloemen en heeft vele jaren ervaring in het bewaren van allerlei soorten bloemen. “We verfraaien, verven of veranderen bloemen niet zodra we ze hebben ontvangen. We waarderen en koesteren elke bloem vanwege zijn eigen unieke en mooie kleur :)”

Bruidsboeketten

Corsages

Bruidsboeket bewaren; hoe pak je dat aan?!

Niemand wil afscheid nemen van het bruidsboeket. Het zijn de bloemen die je door het gangpad vergezelden, op weg om het Ja-woord aan jouw Number 1 te geven. Veel stellen vragen zich af hoe ze het bruidsboeket bewaren als aandenken. Je koestert alle mooie momenten die de bloemen jou steeds weer geven.

Bloem Preparatie Nederland | Christine Schaart

van klaveren bruidswerk logo

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!