Yvonne

Yvonne

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bijzonder buffet voor je bruiloft weddingfair

Bijzonder buffet voor je bruiloft

Een bijzonder buffet voor je bruiloft maken met één of meer pick-up trucks

Meer dan ooit zijn koppels erop gericht om van het buffet op hun bruiloft een onvergetelijke ervaring voor hun gasten te maken. Terwijl sommige aanstaande bruidsparen kiezen voor interactieve foodstations of live optredens, denken anderen nog groter. Door Foodtruck bruiloft catering, meer specifiek, is een buffet een uiterst unieke aanvulling op jouw huwelijk. Het zal jullie gasten niet alleen voorzien van heerlijk, authentiek eten, het zal ook een volledig Insta-waardige foto-opp creëren.

Foodtrucks zijn zo leuk op bruiloften – elk is typisch gespecialiseerd in heerlijk eten en het is zo’n leuke ervaring. Jouw gasten zullen nog lang napraten over het bijzondere buffet. Je kunt meerdere vrachtwagens hebben met verschillende voedselspecialiteiten om het diner te serveren, of een of twee vrachtwagens voor cocktailuurtjes, desserts of late night snacks.

Vintage pick-up Truck Buffet

bijzonder buffet voor je bruiloft weddingfair

Onder moeders parasol

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amaryllis Inc. (@amaryllisinc)

Fietstafel

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M2 Floral Design (@m2floraldesign)

4-wheel drive platte kar

Kano buffet voor je bruiloft met hapjes / drankjes

Wasteiltjes Spetterfeest

Seafood op de IJsbar

Dát zal je gasten verrassen. Een echter bijzonder buffet voor jouw bruiloft: Verander jouw rauwe vis-bar in een kunstwerk dat indruk zal maken op jouw gasten door zeevruchten op een gelaagde ijssculptuur te plaatsen.

Buffet voor je bruiloft met lokale tradities

Herkenbaarhjeid en respect voor lokale trdoties. Ook dat kan een saai buffet een upgrade geven naar de uitstraling die je verwacht van een bijzonder buffet voor je bruiloft.

Puglia staat bekend om zijn levendige kleuren en  keramische kunsttraditie, die honderden jaren teruggaat. De lokale pepers en cactussen waren een belangrijk thema op deze bruiloft. Dus kozen zij een klein keramisch cactusblad als huwelijksbedankje en werd de bruiloft gedecoreerd met rode pepers.

Ook een walking dinner kan heel aantrekkelijk zijn. Voor veel gasten zal het een “eerste keer” zijn.

Dessertbuffet kaas (voor bij de dessert-wijn 😉

Een bijzonder buffet voor je bruiloft kan niet zonder dessert. Kies voor zoet of zoals hieronder voor een hartig kaas-buffet. Dat combineert overheerlijk met dessertwijn, port of een passende rode wijn. Natuurlijk horen daar druiven en walnootjes bij.

bijzonder buffet voor je bruiloft weddingfair

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!