Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Jullie hoeven maar twee keer ‘ja’ te zeggen

Jullie staan op het punt om in een gemeente met elkaar te trouwen of het geregistreerd partnerschap te sluiten. Dat brengt vaak veel geregel met zich mee. Gelukkig kan een ceremoniemeester veel werk uit de handen nemen. Maar voor één van de mooiste momenten van het leven moeten jullie zelf een beslissing nemen. Wie wordt jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die dag?

Een trouwambtenaar met betrokkenheid, ernst en humor

Een van de mooiste dingen die je op een ceremonie kunt hebben, is als jullie trouwambtenaar betrokkenheid, ernst en humor een juiste plek kan geven en samen kan laten komen in dit voor jullie unieke uur. Daarbij denkt hij of zij met jullie mee om de ceremonie op een zeer persoonlijke manier te voltrekken. Het immers dé dag van jullie leven.

Het belangrijkste is dat jullie verhaal centraal staat. Wat vonden jullie van het aanzoek? Was het liefde op het eerste gezicht? Waar krijgen jullie vlekken van in je nek binnen de relatie?

De trouwambtenaar brengt interactief zo puur mogelijk jullie verhaal over in dat ene uurtje. Het is eigenlijk net topsport, je moet op het juiste moment pieken. Je kunt het maar één keer doen en daarbij is elke ceremonie uniek.

Tijdens de ceremonie is de trouwambtenaar er om op de juiste momenten met veel creativiteit en improvisatievermogen in te spelen op jullie wensen.

Het enige wat jullie uiteindelijk moeten doen is twee keer ‘ja’ zeggen: tegen de BABS en tegen elkaar!

Deze blog is geschreven door Gerard Bol. Volg Geard Bol op social media:

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!