Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Met één klik jouw mooiste trouwfoto’s

De fotograaf is één van de weinige personen die de hele dag rondom jullie aanwezig is, daarom moet er wel een bepaalde klik zijn. Nier alleen de klik van de camera, maar ook een klik tussen jullie en de fotograaf. Hoe je daar achter komt is nog best lastig.

Je zult vast twijfelen: maken we de goede keuze? Moeten we nog verder kijken? Is dit de fotograaf die onze bruiloft gaat vastleggen?

Het is belangrijk om altijd eerst kennis te maken met jullie fotograaf en misschien wel om verschillende fotografen te spreken. In het kennismakingsgesprek zullen jullie meteen al aanvoelen of de klik met de fotograaf er is. Jullie eerste gevoel is menselijk en daar moet je ook zeker naar luisteren. Laat dit gevoel niet gelijk de overhand nemen in het gesprek, maar luister ook naar de ideeën en visie van de fotograaf.

Daarnaast is het belangrijk dat de stijl en nabewerking van de foto’s past bij de stijl die jullie voor ogen hebben. Denk bijvoorbeeld aan traditionele trouwfotografie, journalistieke trouwfotografie, fine-art of een mix van stijlen. Iedere fotograaf heeft zo zijn of haar eigen stijl, en jullie je eigen smaak. Als deze overeenkomen dan is er zeker een klik!

Zorg er vooral voor dat jullie je openstellen naar de fotograaf, en wees niet bang om vragen te stellen! Met een goede klik tussen jullie en de fotograaf, maak je samen een prachtige herinnering

Geschreven door Marieke Zelisse

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!