Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

lazy sunday met je lover weddingfair

Lazy sunday met je lover

Na een drukke week staat er een lazy sunday op het programma samen met je lover, maar wat doe je dan op zo’n lazy sunday? Natuurlijk zo min mogelijk, je zal snel denken aan een film kijken, maar er is meer! Een voordeel aan een lazy sunday met je lover: je kunt de hele dag knuffelen, heerlijk toch! Wij geven je 10 leuke ideeën zodat jullie optimaal van je lazy sunday kunnen genieten: 

Lazy Sunday start met Uitslapen

Geen wekker, geen stress en geen drukke dag voor de boeg: het is tijd om heerlijk uit te slapen. Hebben jullie lekker uitgeslapen? Jullie kunnen nog zo lang als jullie willen in dat warme bed blijven, niemand die op je staat te wachten!  

Ontbijt op bed met je lover

Na een hele week haasten in de ochtend, snel even ontbijten, een kus aan je lief en uit huis vliegen is het nu tijd om echt even te genieten van een uitgebreid ontbijt. Doe alsof jullie in een hotel zitten, haal jullie favoriete dingen in huis en maak een hotel waardig ontbijtje klaar. Nog leuker: verras je lief met een ontbijtje op bed zonder dat hij of zij het weet. Champagne, vers fruit en croissantjes kunnen zeker niet ontbreken tijdens dit luxe ontbijt. Wat zou je denken van het Je t’aime arrangement van Arlaux Kruip weer lekker in het warme bed en geniet van een romantisch start van de dag! 

Aan de wandel met je lover

Hebben jullie heerlijk uitgeslapen en genoten van een romantisch ontbijtje op bed? Misschien zijn jullie dan juist wel even toe aan een beetje buitenlucht op jullie lazy sunday. Ga aan de wandel, iets wat jullie misschien niet zo vaak doen samen. Door de drukte van werk, sport, vrienden en familie komen jullie er misschien te weinig aan toe om samen de natuur te verkennen en van de frisse lucht te proeven.  

Vergeet niet het passende wandellied te downloaden! Lazy Sunday Afternoon op Spotify. Kijk op YouTube

lazy sunday met je lover weddingfair

Wie is de winnaar?

Velen vinden spelletjes vaak alleen leuk met een grotere groep, maar er zijn ook veel spelletjes die juist leuk zijn om met z’n tweeën te spelen. Denk aan dobbelspellen, kaartspellen of juist rekenspellen. Bestel een lading aan spelletjes voor twee personen, laat jezelf verassen en houd een ouderwetse spelletjes middag, wel in pyjama natuurlijk! 

Loveletter – schrijf elkaar een liefdesbrief!

Ooit wel eens een liefdesbrief naar elkaar geschreven? Vroeger was het misschien wel de meest normale zaak van de wereld, maar nu is een berichtje op Whatsapp vaak genoeg. Hoe leuk is het om een keer écht eens op te schrijven wat je voor je grote liefde voelt? Pak pen en papier erbij en schrijf alles wat je zou willen zeggen op. Nog leuker: lees ze daarna aan elkaar voor! Het zal misschien wat raar voelen als jullie normaal niet zo vaak tegen elkaar zeggen wat jullie voor elkaar voelen, maar het brengt jullie nog dichter bij elkaar. Daarnaast is het leuk om te bewaren voor later, handgeschreven brieven, hoe romantisch! 

Lazy Sunday Vragenvuur

Zijn jullie net samen en weten jullie eigenlijk nog niet echt alles van elkaar? Stel alles wat je zou willen weten tijdens het vragenvuur! Ideaal voor op een zondagmiddag, schenk een lekker drankje in, pak er wat hapjes bij en leer elkaar nóg beter kennen.  Vragenvuur 

lazy sunday lover weddingfair

Make-over kleding-party

Benieuwd hoe jij en je lief er uit zien als jullie elkaars outfit zouden kiezen? Test het op deze lazy sunday met een echte make-over. Kies voor elkaar drie outfits uit en laat de ander kiezen welke hij of zij het mooiste vindt, eens kijken of jullie elkaar echt zo goed kennen. Nog een stapje verder? Laat je partner je make-up doen, zal het lukken? 

Stel een nieuw week menu samen

Misschien is het bij jullie doordeweeks elke keer weer de grote vraag wat jullie gaan eten. De oplossing: stel een week menu op. Start hiermee op jullie lazy sunday, een perfect moment om er even goed de tijd voor te nemen en te starten met een bepaalde structuur. Test bijvoorbeeld eens uit of jullie een vega dag kunnen inplannen, of juist een vis dag, het is best leuk om eens uit jullie comfort zone te komen. Op deze lazy sunday hebben jullie alle tijd om uitgebreid te zoeken naar lekkere recepten om een nieuw week menu samen te stellen, laat de voorpret maar beginnen! 

lazy sunday met je lover weddingfair

High Wine @home

Op een lazy sunday hebben jullie eindelijk eens tijd voor een uitgebreide borrel en High Wine. Verwen jullie zelf met de lekkerste hapje en dompel jullie onder in de wereld van de wijnen! Een leuke tip is om van tevoren wat informatie bij de soorten wijnen te zoeken, zo leren jullie er ook nog eens wat van en weet je wat je drinkt. Zoek uit welke hapjes lekker zijn bij welke wijnen, zo kunnen jullie echt genieten van een professionele High Wine, maar dan wel @home! 

Lazy Sunday Bak wat lekkers met je lover

Zijn jullie echte zoet liefhebbers en kunnen jullie intens genieten van taarten, brownies, cakes en andere zoetigheden? Dan is deze lazy sunday de perfecte dag om eens samen de keuken in te gaan en iets heerlijks te bakken. Je hebt meteen een leuke activiteit samen én een erg lekker dessert voor die avond! 

Geniet van een lazy sunday met je Lover, enjoy deze quality time!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!