Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Trouwen in | Waarom je op Hawaii zou moeten trouwen

Als je gaat trouwen dan zul je een leuke, maar ook spannende en lastige tijd tegemoet gaan. Er zijn namelijk veel dingen die je moet gaan regelen en bepalen voordat de belangrijke dag er is. Zo moet je onder meer een keuze maken over de locatie van je bruiloft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in eigen land te trouwen, maar veel mensen vinden dit niet speciaal genoeg. Zij gaan bijvoorbeeld liever met de familie en vriendengroep naar Bora Bora om hier elkaar het ja-woord te geven. Hier kunnen ze dan direct hun huwelijksreis vieren, inclusief een uitstapje naar Tahiti natuurlijk. Ook Hawaii is hierbij vaak een populaire keuze. Vanwege de onderstaande redenen is het dan ook een aanrader om te trouwen in deze Amerikaanse staat. 

Prachtige stranden

Ja, Maui heeft ongelooflijke stranden en de Sugar Beach bijvoorbeeld gaat kilometers lang door langs de hele zuidkust. Maui is overigens een van de vele landen waar Hawaii uit bestaat. Als een buitenceremonie aan de rand van de oceaan en de zachte passaatwinden die door de palmbomen waaien je droomlocatie is, zoek dan zeker niet verder. Als je een strandhuwelijk in Maui wilt, maar liever geen zand tussen je tenen hebt, kan de trouwerij plaatsvinden op het gazon. Het strand en de oceaan kun je dan alsnog zien, wat zorgt voor een prachtige achtergrond op de foto’s. Natuurlijk zal dit ook het geval zijn als je er toch voor kiest om echt op het strand te trouwen, maar het hangt van je eigen voorkeur af.

Ongelofelijk weer

Hawaï heeft het grootste deel van het jaar zonneschijn en blauwe luchten en dat is wat het paradijselijke eiland zo aantrekkelijk maakt voor stellen die gaan trouwen. Hawaii heeft wel een regenseizoen dat loopt van november tot april. Droge maanden zijn juist van mei tot oktober. Soms regent het echter, welke maand het ook is. Maui is verdeeld in een koelere/nattere kant op het noorden of oosten gericht,zoals Hana, Haiku, Paia, en een warmere/droger kant op het zuiden of westen gericht, zoals Kihei, Wailea, Lahaina. Je moet dus weten dat als je gaat trouwen aan de nattere kant van het eiland, de kans op buien en koele temperaturen groter is, vooral ‘s nachts. Het is daarom beter om te kiezen voor een locatie aan de zuidelijke zijde van Maui.

Geweldige zonsondergangen

Mensen kunnen het niet helpen om prachtige zonsondergangfoto’s van Maui op Instagram te plaatsen. Als je een zonsondergang op dit eiland hebt gezien dan begrijp je waarom ze dit doen. Elke avond zul je de zonsondergang ervaren, waarbij er een verbluffend kleurenspel zal plaatsvinden in de lucht boven Hawaii. De zon gaat bovendien recht in de oceaan, wat er echt heel mooi uitziet. Het is daarom ook een aanrader om tijdens de zonsondergang een wandeling langs het strand te maken met je geliefde. Neem ook je huwelijksfotograaf mee zodat hij of zij mooi foto’s kan maken van jullie samen met op de achtergrond de zonsondergang. Veel romantischer kan het niet…

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!