WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Ga jij voor Eco bruiloft? Gun jezelf een ‘Ecotastic’ bruiloft!

Kies jij voor een Eco bruiloft?? Gun jezelf een ‘Ecotastic’ bruiloft!

Is een Eco bruiloft iets voor jou? Ben jij dagelijks bezig met het bereiden van biologische maaltijden en koop jij ecologisch verantwoorde producten?

Heb je aandacht voor de planeet en de wereld om je heen, en wil je zorgen dat je deze aardbol wat schoner achterlaat voor de volgende generaties? Dan is een Eco Chic wedding echt iets voor jou!

In Amerika is het al razend populair: de Eco Chic wedding. Trouwen met een milieubewust tintje en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van de trouwkaart tot het huwelijksbedankje, het kan allemaal ecologisch!
Wat is ecologisch? Op internet kom je verschillende betekenissen tegen die elkaar zelfs af en toe tegenspreken (ecologisch en biologisch niet hetzelfde, ecologisch en biologisch wel hetzelfde…). Wij houden ons aan de uitspraak dat er internationaal verschillende woorden worden gebruikt om hetzelfde aan te geven. Denk maar aan de begrippen ecologisch, biologisch, organisch… Dit is een productiewijze waarbij de natuur wordt gerespecteerd en zoveel mogelijk wordt beschermd. Op deze manier is het produceren van voedsel, kleding maar ook andere producten minder belastend voor het milieu

Eco bruiloft

Het is niet altijd makkelijk om op ieder facet ecologisch verantwoord bezig te zijn. Een Eco Chic wedding plannen kan daarom lastiger zijn dan je denkt. WeddingFair helpt met tips en tricks die je helpen keuzes te maken. Voor een ‘ecotastic’ bruiloft!

Wij horen graag jouw ecotastische bruiloft-tips. Stuur een mail als je een goede ervaring hebt of plaats hieronder met een commentaar. Dankjewel!

Lees verder

Related blogs

trouwringen kiezen en kopen weddingfair

Trouwringen

Wat het materiaal betreft, is het typische metaal voor trouwringen goud, hoewel je tegenwoordig je

LEES VERDER
wedding magazine gratis bij weddingfair
weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

200 pagina's vol inspiratie! | Gratis bij 1 van onze 12 trouwbeurzen!

Ter waarde van €19,95