Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Stoelbanner Mr & Mrs maken

Bruidsboeket bewaren: Koester de herinnering aan jouw mooiste dag

Decoratie voor de trouwstoeltjes wordt vaak over het hoofd gezien. Maar met de passende versiering kun je zelfs de lelijkste klapstoel omtoveren tot een aantrekkelijke blikvanger in de styling van jouw trouwdag. Ook jouw trouwceremonie kan er super-persoonlijk uitzien! Bekijk hieronder een van onze favoriete ideeën voor de ceremonie, sweet table voor je bruidstaart, diner- en buffettafels. Vandaag gaan we zelf aan de slag met de Stoelbanner Mr & Mrs. Een superleuke en sfeervolle aanvulling voor de bruiloft. Deze banner die je gebruikt voor de stoeltjes van de trouwceremonie maak je van een dun foam bord zodat je deze gemakkelijk aan beide kanten van glitters kunt voorzien. Print het voorbeeld hieronder uit op een A3 of A4 vel papier en volg de stappen.

Zet de slinger voor de stoelen van jouw trouwceremonie als volgt in elkaar:

Foto links boven:
Je hebt nodig: Print van de PDF op A3 formaat, dun foam bord A3-formaat, hobbymesje, schaar, witte lijm, prikpen, hobby kwast, 30 gram glitters en 3 meter lint van 5-7 cm. breed (in het vorbeeld is 7,5 cm.). Als je wilt kun je de achterkant goudkleur spuiten.

Foto rechts boven:
Gebruik het geprinte voorbeeld om de letters uit het foam te snijden of prikken. Dit is een precies werkje, zorg ervoor dat het foam niet breekt.

Foto links midden:
Dit is het moment om de achterkant goud te spuiten. Wij hebben ook de voorkant gedaan. Als er dan glitters afvallen is de achtergrondkleur in elk geval goud in plaats van wit. Spuit de letters met spuilijm en besprenkel ze met de glitters.

Foto rechts midden:
Bespuit de randen met spuitlijm en besprenkel deze ook met glitters. Laat de lijm gedurende 1 á 2 uur drogen.

Foto links onder:
Rijg het lint door de letters om ze met elkaar te verbinden. Om de woorden aan elkaar te verbinden gebruik je 2x 30 cm. lint.

Foto rechts onder:
Aan de uiteinden gebruik je links en rechts 50 cm, zodat je voldoende ruimte hebt om de banner vast te zetten aan de stoeltjes. Als een stoel hebt zonder knoppen kun je de strikken met dubbelzijdig tape vastzetten.
De strikken maak je op jouw gewenste lengte. Wij gebruikten 70 cm. lint per strik en hebben ze met een puntje ingeknipt.

 

We hebben een DIY video voor je gemaakt
#diy #wedding #chairbanner #stoelbanner #mrandmrs
meer doe het zelf voor jouw bruiloft: wedding-doodles

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!