Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Boven alles, zijn liefde & familie wat wij het meest koesteren

Niet een bruiloft is hetzelfde, maar toch is er één wens die bruidsparen met elkaar delen; een onvergetelijke fotoserie van een droomdag om op terug te kijken! Een levenslange herinnering aan alle mooie momenten op die dag, herinneringen aan de liefde en details die deze dag van jullie maken.

Couple shoot

Voor de bruiloft gaan we samen op pad voor een fotoshoot. Dit is een zeldzame maar waardevolle luxe. Of je nu verliefd wandelt in het weelderige groene voorjaarsbos tot het maken van betoverende spontane foto’s van jullie twee die langs het strand slenteren, een professioneel creatieve pre-wedding fotoshoot geeft jullie talloze foto’s om zowel je charme, persoonlijkheden als je creativiteit te laten zien. Zo leer ik jullie kennen en wennen jullie aan mij/op de foto gaan.

Your love story

Maak er jullie verhaal van! De stijl van mijn foto’s zou ik omschrijven als puur en oprecht, lichte lifestyle foto’s op een binnen- of buitenlocatie van jullie trouwdag. Naast de huwelijksvoltrekking en alle details die jullie trouwdag uniek maken, bepalen jullie zelf wat ik nog meer vastleg. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen van de bruid en bruidegom.

Couple shoot

Ik ben altijd op zoek naar de magische momenten. Soms ontstaat er verwarring omdat gasten denken dat ik bij het gezelschap hoor. Perfect opgaan in de sfeer terwijl ik meedoen met de glimlachen, en dezelfde ontroering voel bij de mooiste momenten. Momenten die echt zijn, ongedwongen en oprecht. Met elkaar de bijzondere dag maken, verliefde blikken, een lach en een traan, knuffelen, gek doen of dansen. Dat levert de leukste foto’s van mooie herinneringen op en vertelt het fotoalbum jullie verhaal van de dag… Zullen we snel kennismaken?
 Liefs,

Marcia

Geschreven door Lalou Photo

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!