KeesNoort

KeesNoort

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Spontane foto’s met échte emotie waarin je jezelf steeds weer herkend 

Totdat je op zoek gaat naar een trouwfotograaf, realiseer je je waarschijnlijk niet uit hoeveel verschillende stijlen huwelijksfotografie je kunt kiezen. Elke trouwfotograaf is anders in stijl, dus het is belangrijk om er een te kiezen die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Ik leg met veel enthousiasme en plezier jouw mooie herinneringen vast. Een familieshoot, newborn, zwangerschap of bruiloft. Het kan allemaal. Met een lichte en kleurrijke style en de voorkeur voor spontane foto's is elke fotoshoot weer een feestje. Dit kan op een mooie plek in de natuur en vanzelfsprekend op jullie trouwlocatie.

Liefde voor bruiloften.

De dag vast leggen zoals jullie het beleven. Dat is mijn grootste doel tijdens een bruiloft. En dat is ook waar ik zó van geniet. Ik wil niet regisseren, ik wil jullie niet laten poseren en ik wil jullie vooral niet teveel storen. Ongezien blijf ik bij jullie in de buurt. En hoop ik dat jullie na afloop via mijn foto’s de gehele dag kunnen herbeleven. 

 

Naast mijn ervaringen als fotograaf ben ik ook een afgestudeerde pedagogisch medewerker. Ik kan goed met kinderen omgaan en wil ik van een fotoshoot meer een leuk uitstapje maken dan een verplicht statieportret. Het stelt je in staat om van jullie dag te genieten 

De trouwshoot zie ik als een fijn moment van het bruidspaar samen. Even de tijd voor elkaar. Heel de dag wordt je geleefd en dit is het moment om even samen te zijn. Geen verplichte poses maar even naar elkaar kijken hoe je eruit ziet, even genieten van een wandeling en een knuffel en een kusje.  

Geschreven door VanZijp fotografie

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!