Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

kleurenschema abrikoos

Abrikoos kleurenschema voor de bruiloft met de kleur van 2024

De kleur van 2024! Deze oranje pasteltint is een verfrissende, energieke en opwekkende tint die een groot gevoel van welzijn geeft. Dit is een kleur die het midden houdt tussen zachte pasteltinten en fellere tinten – een perfecte balans! Het is een tint die geweldig past bij een reeks pasteltinten, maar ook bij neutrale kleuren – een totale hit voor bruiloften!

Apricot Crush, de trendkleur van 2024, is een levendige en warme tint die kan worden opgenomen in verschillende kleurenschema’s voor bruiloften. Hier zijn een aantal voorbeelden van kleurenschema’s voor de bruiloft  op basis van Apricot Crush.

Abrikoos en ivoor

Combineer de weelde van Apricot Crush met de elegantie van ivoor. Gebruik Apricot Crush als primaire kleur en vul het aan met zachte ivoren accenten. Dit kleurenschema zorgt voor een romantische en tijdloze sfeer.

Abrikoos en saliegroen

Voor een natuurlijk en organisch gevoel combineer je Apricot Crush met saliegroen. De abrikoos- perzikkleur voegt een vleugje kleur en energie toe, terwijl saliegroen een rustgevend en aards element brengt. Deze combinatie is perfect voor een bruiloft met buiten- of tuinthema.

Abrikoos en goud

Creëer een luxe en glamoureuze bruiloftssfeer door Apricot Crush te combineren met gouden accenten. Het oranjeroze van de abrikoos geeft een moderne draai aan het klassieke goud, waardoor het een ideale keuze is voor een elegante bruiloft met een verfijnde allure.

Abrikoos en koraal

Koppel Apricot Crush aan koraal voor een levendig en energiek kleurenschema. Apricot Crush voegt diepte en warmte toe, terwijl koraal een speelse en tropische touch geeft. Deze combinatie is perfect voor een strand- of buitenlandse bruiloft.

kleurthema

Abrikoos en dustyblue

Maak een combi van de oranje pasteltint met een vergrijsde blauwtint om een mooie en delicate combinatie te creëren. Apricot Crush voegt warmte en levendigheid toe, terwijl het vergrijsde blauw zorgt voor een kalmerende en etherische dromerigheid. Dit kleurenschema werkt goed voor een lente- of zomerbruiloft.

Een goede tip is om deze kleuren op te nemen in verschillende bruiloftselementen zoals bruidsmeisjesjurken, bloemstukken, tafelsettings, briefpapier en decoraties om een samenhangend en verbluffende styling van jouw bruiloft te creëren.

kleurthema

Trouw jij in 2023? Ga dan voor de lavendel trend kleuren!

Wil je liever nog meer inspiratie op doen of twijfel je bij het kiezen van een kleurenschema? Lees dan dit blog waar je 5 kleurenthema’s kunt vinden.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!